Martin Schilder “In Business”

Het centrale aanspreekpunt voor de zakelijke klant. Wij bieden u als zakelijke klant het voordeel van “one stop shopping” en streven er dagelijks naar om u op het gebied van mobiliteit volledig te ontzorgen.

Onze Fleetsales afdeling werkt zeer nauw samen met de diverse productspecialisten binnen de Martin Schilder Groep. Denkt u hierbij aan onze Volkswagen bedrijfswagens, onze personenauto’s van de merken Volkswagen, Audi, Seat en ŠKODA, bedrijfswageninrichtingen, aftersales, verhuur via Euromobil, leasing via LeaseVisie en verzekeringen en financieringen via Het Zakenhuys.

Wij bieden u als zakelijke klant het voordeel van “one stop shopping” en streven er dagelijks naar om u op het gebied van mobiliteit volledig te ontzorgen.

In 2015 hebben wij ons aanbod uitgebreid met het dealerschap van Fiat. Vanuit vestiging Schagen zijn we gestart met de verkoop en het onderhoud van Fiat personenauto’s en Fiat bedrijfswagens voor de regio Noordkop.

Martin Schilder “in business” biedt u een zeer compleet dienstenpakket
Naast de levering van onze merken Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Fiat is ook het beheer van alle aanvullende diensten professioneel aanwezig. Van onderhoudscontracten tot full operationele lease, van tijdelijke verhuuroplossingen tot het beheer van uw eigen wagenpark.
Zelfs voor een privé leasecontract voor de medewerkers zonder zakelijke auto kunt u bij ons terecht. Wilt u het bestaande wagenpark vergroenen en de CO2-uitstoot verlagen, informeer dan bij de afdeling fleetsales naar de mogelijkheden.

Martin Schilder Fleetsales
Onze afdeling Fleetsales bestaat uit 4 accountmanagers voor de zakelijke markt. Als zakelijke klant komt u met al uw vragen bij hen terecht. Uw contactpersoon, ondersteund door de binnendienst, staat u terzijde op het gebied van aanschaf van voertuigen, bedrijfswageninrichting, verhuur en eventueel schadeherstel. Ook aftersales vragen kunnen wij voor u oppakken. Dit onderscheidt de fleetsales afdeling van de Martin Schilder Groep “in Business” echt van onze concurrenten.

Neem contact op met één van onze accountmanagers voor een kennismaking en een advies op maat. Ons team staat klaar om u er van te overtuigen dat de Martin Schilder Groep als totaalaanbieder van mobiliteit ook voor u de juiste partner is.


Jeremy Meser
Sales Manager
Fleetsales
E-mail
06 – 83714669
Geoffrey Neve
Accountmanager
Fleetsales
E-mail
06 – 10990826
Ronald Varekamp
Accountmanager
Fleetsales
E-mail
06- 51441372
Fikret Okanovic
Accountmanager
Fleetsales
E-mail
06 – 13205698

Algemene Contactgegevens

Martin Schilder Fleetsales
Smaragdweg 12
Tel: 072 – 54 10 769
Fleetsales@martinschilder.nl

Waarom Martin Schilder?

  • Officieel erkend dealer
  • Altijd persoonlijk contact!
  • 80 jaar een familiebedrijf
  • Alles onder één dak
  • 6 Vestigingen in Noord-Holland
Martin Schilder gebruikt cookies op haar websites, om de website te analyseren en om het gebruiksgemak te vergroten. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.
Cancel