Bedrijfswageninrichting Alkmaar

Bedrijfswageninrichting Alkmaar is een bedrijf dat zich in de loop der jaren heeft gespecialiseerd in de in- en opbouw van met name lichte bestelwagens. U kunt uw bedrijfswagen bij ons laten inrichten door professionele inbouwers. Branche, werkwijze, materialen, gereedschappen en natuurlijk het autotype bepalen de optimale inrichting van uw bedrijfswagen.

Onze adviseurs kunnen u adviseren en in onderling overleg een ‘maatwerk’ oplossing samenstellen op basis van standaardartikelen. Ook het ophalen en afleveren van uw bedrijfswagen is geen probleem.


Bedrijfswageninrichting Alkmaar levert o.a:

Modul System
Bedrijfswageninrichting Alkmaar levert de inbouwsystemen van Modul-System, een naam die garant staat voor uitgebreide mogelijkheden en uitstekende kwaliteit. Wij kunnen u daarbij een ruim aanbod doen op het gebied van kasten, laden en toebehoren uit de vier productlijnen van Modul-System.

 

Equinox
Equinox is de naam achter een breed scala aan roestvrijstalen imperialen, side bars en accessoires. Het Equinox imperiaal roest niet, is licht van gewicht en heeft een hoog draagvermogen. Standaard zijn alle imperialen voorzien van een ladderrol en een mini-spoiler. Door het doordachte ontwerp zijn deze imperialen niet alleen stiller maar ook een sierraad voor uw bestelauto. Side bars beschermen uw auto tegen schades van lage obstakels en verfraaien het uiterlijk van uw bestelauto. Uiteraard is het ook mogelijk om een roestvrijstaal produkt naar eigen wens te laten maken.

 

SSC
Snoeks Service Centrum Alkmaar is deelnemer aan de franchise van carrosserieombouw Snoeks uit Nieuw Vennep. Door dit concept is het mogelijk gebruik te maken van de producten uit het Snoeks programma en kunnen merken als Renault, Opel en Nissan op type goedkeuring ingebouwd worden. Het programma biedt voor vrijwel alle bestelwagens een oplossing voor een dubbele cabine, scheidingswand of laadruimte afwerking.

 

P5
P5 is een samenwerkingsverband tussen een vijftal Volkswagen dealers welke een goedgekeurde dubbele cabine met driepuntsgordels op de markt brengen. Het gaat hier niet alleen om de dubbele cabine maar ook om extra’s als armleggers, hoofdsteunen, luxe afwerking van wand en plafond en diverse accessoires. Door deze extra’s is het mogelijk om een dubbele cabine geheel naar wens van de klant samen te stellen. Het is mogelijk om bestelde auto’s rechtstreeks te laten lossen bij Bedrijfswageninrichting Alkmaar waardoor de ombouwtijd aanmerkelijk bekort wordt.

Uw bedrijfswagen is bij Bedrijfswageninrichting Alkmaar absoluut in vertrouwde handen en wij zijn u dan ook graag van dienst voor informatie, documentatie of een persoonlijk advies.

Klik hier om direct naar de website van Bedrijfswageninrichting Alkmaar te gaan

 

Bezoekadres:
Bedrijfswageninrichting Alkmaar
Berenkoog 64
1822 BZ Alkmaar
T: (072) – 54 10 702
F: (072) – 56 17 881
E.: info@bia-alkmaar.nl

Waarom Martin Schilder?

  • Officieel erkend dealer
  • Altijd persoonlijk contact!
  • 80 jaar een familiebedrijf
  • Alles onder één dak
  • 6 Vestigingen in Noord-Holland
Martin Schilder gebruikt cookies op haar websites, om de website te analyseren en om het gebruiksgemak te vergroten. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.
Cancel