Martin Schilder “In Business”

Het centrale aanspreekpunt voor de zakelijke klant. Wij bieden u als zakelijke klant het voordeel van “one stop shopping” en streven er dagelijks naar om u op het gebied van mobiliteit volledig te ontzorgen.

Martin Schilder Fleetsales
Onze afdeling Fleetsales bestaat uit 5 accountmanagers voor de zakelijke markt. Als zakelijke klant kunt u met al uw vragen bij hen terecht. Uw contactpersoon, ondersteund door de binnendienst, staat u terzijde op het gebied van aanschaf van voertuigen, bedrijfswageninrichting, verhuur en eventueel schadeherstel. Ook aftersales vragen kunnen wij voor u oppakken. Dit onderscheidt de fleetsales afdeling van de Martin Schilder Groep “in Business” echt van onze concurrenten.

Martin Schilder “in business” biedt u een zeer compleet dienstenpakket
Naast de levering van onze merken Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Fiat is ook het beheer van alle aanvullende diensten professioneel aanwezig. Van onderhoudscontracten tot full operationele lease, van tijdelijke verhuuroplossingen tot het beheer van uw eigen wagenpark. Zelfs voor een privé leasecontract voor de medewerkers zonder zakelijke auto kunt u bij ons terecht. Wilt u het bestaande wagenpark vergroenen en de CO2-uitstoot verlagen, informeer dan bij de afdeling fleetsales naar de mogelijkheden.

Advies op maat: ook bij u op locatie
Neem contact op met één van onze accountmanagers voor een kennismaking en een advies op maat. Ons team staat klaar om u er van te overtuigen dat de Martin Schilder Groep als totaalaanbieder van mobiliteit ook voor u de juiste partner is. U bent van harte welkom op een van onze vestigingen. Uiteraard komen wij ook graag bij u langs.

Contactgegevens

Waarom Martin Schilder?

  • Officieel erkend dealer
  • Altijd persoonlijk contact
  • 80 jaar een familiebedrijf
  •  6 vestigingen Noord-Holland
  •  Alles onder één dak

Geoffrey Neve
Accountmanager
Fleetsales
E-mail
06 – 10990826

Ronald Varekamp
Accountmanager
Fleetsales
E-mail
06- 51441372

Yves Nakken
Binnendienst
Fleetsales
E-mail
072 – 5410769

Martin Schilder gebruikt cookies op haar websites, om de website te analyseren en om het gebruiksgemak te vergroten. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.
Annuleren