Martin Schilder Zakelijk

Het centrale aanspreekpunt voor de zakelijke klant

Wij bieden u als zakelijke klant het voordeel van “one stop shopping” en streven er dagelijks naar om u op het gebied van mobiliteit volledig te ontzorgen.

Onze Fleetsales afdeling werkt zeer nauw samen met de diverse productspecialisten binnen de Martin Schilder Groep.

Denkt u hierbij aan onze Volkswagen bedrijfswagens, onze personenauto’s van de merken Volkswagen, Audi, Seat en ŠKODA, bedrijfswageninrichtingen, aftersales, verhuur via Euromobil, leasing via LeaseVisie en verzekeringen en financieringen via Het Zakenhuys.

Wij bieden u als zakelijke klant het voordeel van “one stop shopping” en streven er dagelijks naar om u op het gebied van mobiliteit volledig te ontzorgen.

Martin Schilder “in business” biedt u een zeer compleet dienstenpakket.

Naast de levering van onze merken Volkswagen, Audi, Seat en Škoda is ook het beheer van alle aanvullende diensten professioneel aanwezig. Van onderhoudscontracten tot full operationele lease, van tijdelijke verhuuroplossingen tot het beheer van uw eigen wagenpark. Zelfs voor een privé leasecontract voor de medewerkers zonder zakelijke auto kunt u bij ons terecht. Wilt u het bestaande wagenpark vergroenen en de CO2-uitstoot verlagen, informeer dan bij de afdeling fleetsales naar de mogelijkheden.

Onze afdeling Fleetsales bestaat uit 2 medewerkers. Als zakelijke klant komt u met al uw vragen bij hen terecht. Uw contactpersoon, ondersteund door de binnendienst, staat u terzijde op het gebied van aanschaf van voertuigen, bedrijfswageninrichting, verhuur en eventueel schadeherstel. Ook aftersales vragen kunnen wij voor u oppakken. Dit onderscheidt de fleetsales afdeling van de Martin Schilder Groep “in Business” echt van onze concurrenten.

Neem contact op met één van onze accountmanagers voor een kennismaking en een advies op maat. Ons team staat klaar om u er van te overtuigen dat de Martin Schilder Groep als totaalaanbieder van mobiliteit ook voor u de juiste partner is.


Contactgegevens:
Martin Schilder Fleetsales
Smaragdweg 12
Tel: 072 – 54 10 769
Fleetsales@martinschilder.nl

Waarom Martin Schilder?

  • Officieel erkend dealer
  • Altijd persoonlijk contact!
  • 80 jaar een familiebedrijf
  • Alles onder één dak
  •  6 Vestigingen in Noord-Holland
Martin Schilder gebruikt cookies op haar websites, om de website te analyseren en om het gebruiksgemak te vergroten. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.
Cancel