Tijd voor winterbanden: komt u wisselen?

Het is weer tijd om uw auto klaar te maken voor de winter. Dus tijd voor de winterbanden wissel. Er staan weer honderden sets klaar om gewisseld te worden. Met het oog op de verwachte wisseldruk, bieden wij u graag de gelegenheid om met voorrang uw bandenset te laten wisselen.

De wissel bestaat uit: demontage, montage én opslag van uw set voor slechts € 75,- (incl. BTW). Voor 4 losse banden hanteren wij het tarief van € 120,-. Tevens voeren wij gratis en vrijblijvend een Martin Schilder Check uit waarbij wij uw auto op de vitale punten controleren. Heeft u vragen? Bel gerust naar 072 54 10 700 of stuur een mail.

Heeft u nog voldoende profiel?

Wettelijk zijn uw banden aan vervanging toe bij een profiel minder dan 1,6 millimeter. Maar uit oogpunt van de verkeersveiligheid is dat eigenlijk al te weinig. Zowel de ANWB als de Consumentenbond adviseert winterbanden te vervangen als er 4 mm profiel of minder op zit. Gaat u op vakantie? In sommige landen, zoals Duitsland, zijn winterbanden verplicht. Bent u toe aan nieuwe banden? Wij doen u graag een scherp voorstel.

Heeft u wielsloten onder uw auto?

Neem bij uw afspraak dan alstublieft de wielslotadapter voor ons mee en overhandig deze met uw sleutels. Dan kunnen wij direct voor u aan de slag. Heeft u nog vragen? Wij adviseren u graag.

Plan hier uw bandenwissel in

  1. Kies uw merk
  2. Kies uw Martin Schilder vestiging
  3. Kies een dag naar keuze
  4. Selecteer werkzaamheden
  5. Vul uw gegevens in

Staan de gewenste werkzaamheden en vestigingen er niet tussen, of wilt u hulp? Neem gerust direct contact op, onze medewerkers helpen u graag met inplannen.

Waarom Martin Schilder?

  • Officieel erkend dealer
  • Altijd persoonlijk contact!
  • 80 jaar een familiebedrijf
  • Alles onder één dak
  • 6 Vestigingen in Noord-Holland
Martin Schilder gebruikt cookies op haar websites, om de website te analyseren en om het gebruiksgemak te vergroten. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.
Annuleren