Voorraad voordeel: ŠKODA Superb

De Superb vertegenwoordigt 120 jaar vooruit denken, een commitment voor het maken van auto’s die nu net zo’n genot zijn om in te rijden als toen we begonnen. Onder de motorkap van de Superb ligt een nieuwe motorengeneratie. Deze presteert nog beter en vraagt daar weinig brandstof voor terug.

De Superb is gemaakt om het de ŠKODA rijder makkelijk te maken. Heel makkelijk. Automatisch inparkeren, een achterklep die opent met een voetbeweging, en zo veel meer. Een auto die rekening houdt met uw tijd en energie.

Extra voordeel bij Martin Schilder

Deze populaire wagen hebben wij groots ingekocht waardoor wij u een scherpe prijs kunnen aanbieden. De huidige voorraadkorting loopt op tot wel € 3.000,- (incl. BTW)*.

Tijdelijk rijd je onze ruime SUPERB COMBI voor de prijs van een SUPERB HATCHBACK. Dit is meer ruimte voor dezelfde prijs. Zo profiteer je van € 1.500,- voordeel en rijd je een SUPERB vanaf € 31.290,- of slechts € 228,- bijtelling per maand . En dat is fijn, want de SUPERB COMBI staat bekend om zijn ruimte!

* Deze actie is geldig t/m 30-11-2017 of zolang de voorraad strekt. De actie is niet te combineren met andere acties. Genoemde vanafprijs is incl. btw, bpm, rijklaarmaakkosten, recyclingbijdrage en leges. Druk-, zetfouten en prijswijzigingen voorbehouden. Vraag bij onze SKODA verkoopadviseur naar de voorwaarden.

Martin Schilder gebruikt cookies op haar websites, om de website te analyseren en om het gebruiksgemak te vergroten. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.
Annuleren