Volkswagen Innovatiedag Alkmaar | 2 juli

Volkswagen bestaat 70 jaar in Nederland en dat vieren wij graag met u. Daarom nodigen wij u op zondag 2 juli tussen 11:00 – 16:00 uur uit voor de Volkswagen Innovatiedag in Alkmaar. Een bijzonder evenement waar u zelf het resultaat kunt beleven van 70 jaar Volkswagen innovaties in Nederland.

De nieuwe Golf inparkeren zonder handen? Uw omgeving verkennen via het Active Info Display van de nieuwe Tiguan, u laten assisteren door de Passat bij het insturen van aanhangers of de up! een remingreep laten uitvoeren om een botsing te voorkomen? Deze, en nog veel meer technische hoogstandjes op onze meeste innovatieve modellen, kunt u zelf uitproberen tijdens de Volkswagen Innovatiedag. Er is ook nog eens een leuk innovatieprogramma speciaal voor de kinderen. Wij stellen het bijzonder op prijs als u zich op voorhand aanmeldt via onderstaande button.

ZONDAG 2 JULI 11:00 – 16:00

Smaragdweg 14, 1812 RJ Alkmaar

Martin Schilder gebruikt cookies op haar websites, om de website te analyseren en om het gebruiksgemak te vergroten. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.
Cancel