De Volkswagen Business en Business R-modellen.

Speciaal voor jou als zakelijke rijder heeft Volkswagen de Business en Business R uitvoeringen samengesteld. Uitgerust met alle opties die jij als zakelijke rijder wenst en dat extra voordelig geprijsd. De Business uitvoeringen zijn standaard voorzien van Adaptive Cruise Control en het Executive pakket met o.a. navigatie, diefstalalarm en Apple Carplay.

Kies je voor de Business R, dan krijg je hier bovenop ondermeer het sportieve R-Line exterieurpakket. Je voordeel kan oplopen tot wel € 8.800* of € 66 netto bijtelling per maand. Je zakelijke kilometers reed je nog nooit zo ontspannen. *Afhankelijk van gekozen model, uitvoering en motor

Features op de Business en Business R modellen.

Navigatiesysteem ‘Discover Media’.

Het navigatiesysteem is volledig geïntegreerd in het multimediasysteem en staat dankzij Car-Net Services altijd in verbinding met het internet. Zo geniet u van gratis kaartupdates en actuele verkeersinformatie. Het navigatiesysteem is onderdeel van het executive pakket.

Digitaal dashboard ‘Active Info Display’*.

Het instrumentenpaneel is compleet digitaal en interactief. Heeft een 12,3 inch display met 2D en 3D weergave en kan verschillende informatie tonen. * Alleen op de Business R uitvoeringen en de Arteon Elegance Business.

R-Line exterieur pakket*.

Kies voor een extra sportief uiterlijk met het luxe R-Line exterieur pakket. De bumpers, dakspoiler, zijdorpels en grille met R-Line logo maken jouw Volkswagen nog spannender. De Golf en Passat zijn daarnaast ook standaard uitgerust met het R-Line interieurpakket. * Alleen op de Business R uitvoeringen.

Wat is het verschil tussen Business en Business R?

Business.

De Business-modellen zijn uitgerust met alle opties die jij als zakelijke rijder wenst, maar tegen een voordeligere prijs en dus gunstige bijtelling. Standaard zijn de Business-modellen uitgerust met onder andere Adaptive Cruise Control en het Executive pakket (inclusief navigatie, Apple Carplay, digitale radio-ontvangst (DAB+) en diefstalalarm).

Business R.

De Business R-modellen zijn daarbovenop ook uitgerust met het R-Line exterieurpakket dat de auto een extra sportieve en luxe uitstraling geeft. Wat dacht je van mooie R-Line bumpers, R-Line velgen en R-Line dorpels? Maar dat is nog niet alles. Zo hebben de Golf en Passat naast het R-Line exterieurpakket ook standaard het R-Line interieurpakket voor extra luxe van binnen.

Bekijk hieronder jouw voordeel per model.

Polo

Comfortline Business

Tot € 1.200* voordeel
Bijtelling € 142 p/m

Golf

Comfortline Business

Tot € 2.450* voordeel
Bijtelling € 198 p/m


Highline Business R

Tot € 3.800* voordeel
Bijtelling € 227 p/m

Golf Variant

Comfortline Business

Tot € 2.450* voordeel
Bijtelling € 205 p/m


Highline Business R

Tot € 3.700* voordeel
Bijtelling € 233 p/m

Tiguan

Comfortline Business

Tot € 2.900* voordeel
Bijtelling € 252 p/m


Highline Business R

Tot € 4.050* voordeel
Bijtelling € 277 p/m

Tiguan

Comfortline Business

Tot € 2.400* voordeel
Bijtelling € 285 p/m


Highline Business R

Tot € 2.850* voordeel
Bijtelling € 335 p/m

Passat

Comfortline Business

Tot € 5.850* voordeel
Bijtelling € 271 p/m


Highline Business R

Tot € 8.150* voordeel
Bijtelling € 298 p/m

Passat Variant

Comfortline Business

Tot € 6.350* voordeel
Bijtelling € 285 p/m


Highline Business R

Tot € 8.800* voordeel
Bijtelling € 311 p/m

Arteon

Elegance Business

Tot € 3.700* voordeel
Bijtelling € 319 p/m


Business R

Bijtelling € 328 p/m

*Veelgestelde vragen over de Business-modellen.

Hoe blijven de leasekosten zo laag?

De Business-modellen zijn extra luxe uitgerust, maar hebben slechts een minimale meerprijs ten aanzien van dezelfde modellen zonder Business-voordeel. De cataloguswaarde stijgt hierdoor amper, maar je rijdt wel in een Business-model vol met luxe opties. Zo rijd je uiterst comfortabel tegen relatief lage leasekosten.

Hoe is het bijtellingsvoordeel berekend?

Cataloguswaarde (= fiscale waarde) x bijtellingspercentage x belastingschijf / 12 maanden = maandelijkse bijtelling obv 40,85% belasting)

Wat is het verschil tussen een Business-uitvoering en een Business R-uitvoering?

De Business R-uitvoering is een extra sportieve variant op de Business-uitvoering. Jouw Volkswagen krijgt zo nog meer karakter, dankzij luxere lichtmetalen velgen, getinte ramen en het R-Line exterieurpakket. Dat bestaat uit een sportieve bumpers, velgen, grille, spoilers, dorpels en het R-Line opschrift.

Martin Schilder gebruikt cookies op haar websites, om de website te analyseren en om het gebruiksgemak te vergroten. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.
Annuleren