Is uw Bedrijfswagen klaar voor hogere temperaturen?

Zodra de temperatuur boven 7 graden komt, is het tijd voor de jaarlijkse bandenwissel. Langer wachten is niet verstandig, want zomerbanden besparen u brandstof en voorkomen onnodig snelle slijtage van uw winterbanden. Zijn uw banden aan vervanging toe? Uw Volkswagen Bedrijfswagens dealer biedt al voordelige kwaliteitsbanden vanaf 69,-* per stuk. En wellicht is het ook een goed idee om een airco onderhoudsbeurt in te plannen. Zo bent u meteen klaar voor de zomer.

* Prijzen zijn excl. BTW.

 

Plan hier uw onderhoud in >

Airco onderhoudsbeurt.

Inclusief  gratis geurbehandeling. Nu slechts 90,-*.

Laat uw airco onder handen nemen door Martin Schilder en u heeft gegarandeerd weer een frisse lucht in uw bedrijfswagen. Tijdens het onderhoud verversen we o.a. het koudemiddel. Dit zorgt ervoor dat uw cabine weer snel afkoelt en de compressor tegen schade wordt beschermd. Ook krijgt uw airco een gratis geurbehandeling. Hiermee wordt het systeem gedesinfecteerd en verdwijnen bacteriën en schimmels.

* Prijzen zijn excl. BTW

Plan hier uw airco-onderhoud in >

Ruitensproeiervloeistof.

5 liter. Nu slechts 3,25*.

In de winter gaat het hard met uw ruitensproeiervloeistof. Grote kans dat door het wisselvallige weer de bodem van het vloeistofreservoir in zicht is. Stop daarom snel bij Martin Schilder voor een voordelig geprijsde nieuwe voorraad.

* Prijzen zijn excl. btw.

Airco check.

Binnen 15 minuten weten of uw airco nog optimaal functioneert.

Is uw airco al aan onderhoud toe? Plan dan nu een Airco Check bij Martin Schilder. Zo weet u binnen 15 minuten of uw airco nog optimaal functioneert.

Plan hier uw airco check in >

Ruitschadeherstel.

Voorkom dat het sterretje in uw voorruit een barst wordt.

Na de afgelopen winterperiode stijgt de temperatuur weer in het voorjaar. De kans dat een sterretje in uw voorruit verandert in een barst is dan vele malen groter. Voorkom dit en laat het sterretje gratis repareren bij Martin Schilder. Het adres om ruitschadeherstel vakkundig te laten uitvoeren.

Zomerbanden.

Nu al vanaf 69,-* per stuk.

Dit voorjaar controleren we standaard het profiel van uw banden. Bij een profieldiepte van minder dan 2,5 mm ontstaat al minder grip en is uw remweg bij een noodstop langer. Een bandenwissel is verplicht bij een diepte minder dan 1,6 mm. Voor uw veiligheid adviseren wij bij minder dan 2,0 mm nieuwe banden aan te schaffen. Onze Volkswagen Bedrijfswagen adviseurs helpen met het vinden van de juiste banden voor uw bedrijfswagen.

*Prijzen zijn excl. btw.

Waarom Martin Schilder?

  • Officieel erkend VW Bedrijfswagen dealer
  • Altijd persoonlijk contact!
  • 80 jaar een familiebedrijf
  • Alles onder één dak
  • 6 Vestigingen in Noord-Holland
Martin Schilder gebruikt cookies op haar websites, om de website te analyseren en om het gebruiksgemak te vergroten. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.
Annuleren