Aanbiedingen Volkswagen 70 jaar in Nederland!

Volkswagen viert dit jaar zijn 70-jarig bestaan in Nederland. Waar in 1947 nog 56 Volkswagen Kevers uit Duitsland naar Nederland werden geëxporteerd, rijden er tegenwoordig alleen al ruim 240.000 Volkswagen Polo’s op de Nederlandse wegen. Om dit jubileum samen met u als Volkswagen rijder te vieren, heeft Martin Schilder een aantal mooie aanbiedingen voor u:

Golf Comfortline

Passat & Passat Variant

Lichtmetalen velgen


Actie: Volkswagen Golf Comfortline

✓ Korting tot maar liefst € 2.750,-

✓ Gratis ECO-lederen bekleding t.w.v. € 1.508,-

Inkoopactie: Volkswagen Golf Comfortline. Korting tot maar liefst € 2750,-. Om uw Golf extra onderscheidend te maken, heeft Volkswagen het speciale 70-jarig jubileumpakket gelanceerd. Dat bestaat uit ECO-lederen bekleding met gestanst 70-jaar-logo, een sierlijst met chroomlook op de achterklep en nog veel meer speciale verfraaiingen.

Actie ECO-leder. Kleuren: zwart of kaneelbruin, voorzien van 70 jaar logo in de rugsteun (gestanst). Tijdelijk gratis bij aanschaf van een van onze Volkswagen Golf Comfortline actiemodellen! Zolang de actievoorraad strekt.


Actie: Volkswagen Passat & Passat Variant

✓ Gratis DSG automaat t.w.v. € 2.900,-

✓ Ook ontvangt u een Gazelle 70 jaar VW fiets! (op=op)

Passat met gratis DSG-automaat. Soepel de weg op met slechts één voetbeweging. Onze DSG-automaat t.w.v. € 2.900 is zuinig en verrassend sportief. Nu gratis bij aankoop van een Passat of Passat Variant bij Martin Schilder.

De DSG actie is geldig tot en met 30 november 2017 en is niet geldig op de Passat Trendline. Tijdelijk ontvangt u bij de aanschaf van een nieuwe Passat of Passat Variant uit de actievoorraad ook een Gazelle Heavy Duty fiets! (op=op)


Blikvangers.

Geef uw Volkswagen nu nog meer glans met een exclusieve wielenset. Samen met de meegeleverde Continental zomerbanden, maken de lichtmetalen velgen een ware blikvanger van uw Volkswagen. Ter ere van 70 jaar Volkswagen zijn de sets tijdelijk extra scherp geprijsd. Bekijk de actuele voorraad op de landelijke webshop.


Deel dit viaShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail to someone
Martin Schilder gebruikt cookies op haar websites, om de website te analyseren en om het gebruiksgemak te vergroten. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.
Cancel