Profiteer in 2017 van aantrekkelijke slooppremies.

Volkswagen Groep ondersteunt de aanschaf van moderne, schonere auto’s met een slooppremie. Ruil uw oude dieselauto bij Martin Schilder in en ontvang een slooppremie die kan oplopen tot maar liefst € 9.400.

Alleen oudere diesels die aan de Euro 1- tot en met Euro 4-norm voldoen komen in aanmerking voor de slooppremie. Het maakt hierbij niet uit van welk merk de auto afkomstig is. Wel dient het voertuig minimaal 6 maanden op uw naam te staan. Bekijk de verschillende slooppremies van Volkswagen, Audi, ŠKODA, SEAT en VW Bedrijfswagens.

Volkswagen slooppremie

Volkswagen ondersteunt de aanschaf van moderne, schonere auto’s met een slooppremie. Tot en met 28 december 2017 ontvang je een slooppremie tot maximaal € 7.000 euro wanneer je jouw oude dieselauto, ongeacht het merk, met milieuclassificatie Euro 1 t/m 4 inlevert voor een nieuwe Volkswagen. Dit geldt voor het gehele Volkswagen aanbod van benzine-, diesel-, gasmotoren tot hybride en volledig elektrische modellen zoals de nieuwe E-Golf. Martin Schilder zorgt voor de sloop van jouw auto.

Audi slooppremie

Tot en met 28 december 2017 ontvangt u een slooppremie tot maximaal € 9.400,- wanneer u uw oude dieselauto met milieuclassificatie Euro 1 t/m 4, ongeacht het merk, inlevert voor een nieuwe Audi. Audi beschikt over een breed aanbod van modellen met benzine- en dieselmotoren, alsmede diverse g-tron (CNG) en e-tron (PHEV) modellen.

ŠKODA slooppremie

Tot en met 28 december 2017 ontvang je een slooppremie tot maximaal € 5.500,- euro wanneer je je oude dieselauto, ongeacht het merk, met milieuclassificatie Euro 1 t/m 4 inlevert voor een nieuwe ŠKODA. De slooppremies lopen op tot € 5.500,- bij aanschaf van een ŠKODA OCTAVIA CNG. CNG staat voor Compressed Natural Gas, ofwel aardgas.

SEAT slooppremie

Tot en met 28 december 2017 ontvangt u een slooppremie tot maximaal 6.000 euro wanneer u uw oude dieselauto, ongeacht het merk, met milieuclassificatie Euro 1 t/m 4 inlevert voor een nieuwe SEAT, op diesel, benzine of CNG uit het leveringsprogramma. De slooppremies lopen hierbij op tot bijvoorbeeld 5.500 euro bij aanschaf van een SEAT Leon CNG. CNG staat voor Compressed Natural Gas ofwel aardgas.

VW Bedrijfswagens slooppremie

Tot en met 28 december 2017 ontvangt u een slooppremie tot maximaal 7000 euro wanneer u uw oude dieselauto, ongeacht het merk, met milieuclassificatie Euro 1 t/m 4 inlevert voor een nieuwe Volkswagen bedrijfswagen, op diesel, benzine of CNG uit het leveringsprogramma.  Martin Schilder – uw Volkswagen Bedrijfswagens dealer – zorgt voor de sloop van uw bedrijfswagen.

Voorwaarden.

De inruilauto dient te voldoen aan deze voorwaarden:

  • Personenauto
  • Een bedrijfswagen op grijs kenteken kan ingeruild worden tegen een nieuwe bedrijfswagen op grijs kenteken.
  • Een bedrijfswagen of personenwagen op geel kenteken kan ingeruild worden tegen een bedrijfswagen op geel kenteken.
  • Diesel met milieuclassificatie Euro 1 t/m 4
  • Minimaal 6 maanden op jouw naam

Je kunt eenvoudig nagaan of jouw auto in aanmerking komt voor de slooppremie. Met behulp van onze kentekencheck kun je direct zien of jouw auto aan de voorwaarden voldoet. De slooppremie geldt niet in combinatie met andere acties. Vraag bij Martin Schilder naar de mogelijkheden. De combinatie met private lease is wel mogelijk en kan extra interessant voor jou zijn.

Kijk op:  Volkswagen.nl  Audi.nl  SKODA.nl  SEAT.nl  of  VWBedrijfswagens.nl  voor meer uitleg en de premies per model.

Deel dit viaShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail to someone
Martin Schilder gebruikt cookies op haar websites, om de website te analyseren en om het gebruiksgemak te vergroten. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.
Annuleren