Zaterdag is hard werken

Zaterdag is een actieve dag. We spelen chauffeur van onze kinderen. We helpen verhuizen. We gaan met de kleintjes op pad. We sporten met vrienden. Vervolgens een korte (of iets langere) pauze op het terras. Nog even snel naar de bouwmarkt. We klussen wat af. 

We houden dus flink wat balletjes in de lucht. Een beetje hulp is dan erg fijn, niet? Bijvoorbeeld van een comfortabele ruime auto. Of maak gebruik van de ŠKODA aanhanger, gratis voor onze klanten. Zaterdag is hard werken, dus kun je wel wat hulp gebruiken.

Zeker met een jong gezin moet je als ouder flexibel kunnen zijn. Verwacht het onverwachte. Gelukkig krijg je hulp van jouw slimme ruime auto.

Je kleine man met zijn vriendjes over het veld zien rennen, nog even snel langs de snackbar. Maar hij is nog wel heel nieuw, je OCTAVIA Combi.

Klaar staan voor je familie en vrienden, we doen het allemaal graag. Maar wat kun je voor ze betekenen? Met je ruime, innovatieve auto ben je geregeld hun held.

Gratis (zaterdag)hulp

Wil jij onze speciale ŠKODA aanhanger lenen? Dat kan! Want Martin Schilder helpt jou graag tijdens de drukke dagen. En niet alleen op zaterdag, maar ook doordeweeks. Reserveer als ŠKODA klant van Martin Schilder de aanhanger voor een dagdeel naar keuze. Bel naar 072-5410700 of stuur ons een email via onderstaande button.

Het enige wat wij u in ruil vragen is om een foto te maken van het gebruik van de ŠKODA aanhanger en deze te e-mailen naar marketing@martinschilder.nl. De foto gebruiken wij voor promotionele doeleinden.

Maak je zaterdag nóg leuker

Heb je nog een vrij uurtje over op zaterdag?
Bezoek dan Martin Schilder voor een proefrit in een van onze ruime ŠKODA’s.

Martin Schilder gebruikt cookies op haar websites, om de website te analyseren en om het gebruiksgemak te vergroten. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.
Annuleren