ŠKODA Wintercheck bij Martin Schilder

De winter(sport) komt er aan, is uw ŠKODA hier al klaar voor? De ŠKODA Wintercheck is een controle van jouw ŠKODA om ervoor te zorgen dat jouw auto goed voorbereid de winter ingaat. Zodat de veiligheid ook tijdens het natte en koude winterweer goed zit. De auto wordt gecheckt op 25 belangrijke punten zoals onder meer banden, remmen, accu en verlichting.

Plan hier uw ŠKODA Wintercheck in >

Maar er is meer hartverwarmend voordeel; je krijgt, alleen bij uitvoering van de wintercheck in november, een gratis winterscreen *

* Het winterscreen is beschikbaar zolang de voorraad strekt. op = op

Maar er is nog meer voordeel. Bereid je ŠKODA goed voor op de winter. Hierbij helpen wij je graag een handje. Daarom profiteer je nu van 20% korting op handige winteraccessoires, namelijk: rubermatten en dakdragers. Op dashcams profiteert u zelfs van 25% korting.

Ga je deze winter op wintersport? Dan zijn goede winterbanden wel zo veilig. Bij Martin Schilder ŠKODA kan je deze nu extra voordelig aanschaffen. Vraag onze service medewerkers naar de scherpe tarieven.

Achtergrond

Waarom Martin Schilder?

  • Officieel erkend ŠKODA dealer
  • Altijd persoonlijk contact!
  • 80 jaar een familiebedrijf
  • Alles onder één dak
  • 6 Vestigingen in Noord-Holland
Martin Schilder gebruikt cookies op haar websites, om de website te analyseren en om het gebruiksgemak te vergroten. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.
Annuleren