SKODA Karoq

ŠKODA KAROQ introductie in Alkmaar

Op donderdag 28 december onthulden we ons nieuwste model: de ŠKODA KAROQ. Voor een select gezelschap organiseerden we in onze vestiging in Alkmaar een Preview Event. Hierbij kon men voor het eerst een proefrit maken in de nieuwe ŠKODA KAROQ. Deze compacte SUV van ŠKODA is met veel enthousiasme ontvangen door de aanwezigen.

Onder het genot van vakkundig gebrande koffie en diverse lekkernijen was er volop gelegenheid om de ŠKODA KAROQ uitgebreid van binnen en van buiten ontdekken. Daarnaast toonden we aan onze relaties de nieuwste ontwikkelingen en innovatieve visie van ŠKODA.

Heeft u het preview event gemist? Bekijk hier onze foto’s:

Bekijk hier de video van de KAROQ introductie:

Nu bij ons in de showroom

Nu bij ons in de showroom in Alkmaar: de ŠKODA KAROQ. Vertrouw op het natuurlijke gevoel van veiligheid dat deze nieuwe SUV u biedt, en geniet van zijn rust, ruimte en comfort. Waar u ook naartoe gaat met de KAROQ, u bent overal connected. De KAROQ denkt bovendien met u mee met zijn jongste generatie assistentiesystemen en u benut zijn binnenruimte optimaal met het Simply Clever interieur. De KAROQ, heel herkenbaar ŠKODA! Lees meer over de KAROQ en vraag een proefrit aan.

Wij willen alle bezoekers bedanken voor hun bezoek en belangstelling. Kon u er helaas niet bij zijn? Wij zijn maandag t/m zaterdag geopend en u bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen in onze ŠKODA showroom in Alkmaar.

SKODA KAROQ Martin Schilder
SKODA KAROQ Martin Schilder
SKODA KAROQ Martin Schilder

Martin Schilder gebruikt cookies op haar websites, om de website te analyseren en om het gebruiksgemak te vergroten. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.
Annuleren