ŠKODA Private Lease acties bij Gamma

Sluit deze scherpe deal in de showroom van Martin Schilder ŠKODA in Alkmaar of bezoek de GAMMA vestiging in Alkmaar, Cruquius, Den Burg, Den Helder, Haarlem, Heemskerk, Heerhugowaard, Schagen of Velserbroek. Wees snel, want deze actie is nog maar geldig tot en met 31 oktober.

Zaterdag is de dag om je handen eens flink uit de mouwen te steken. Voor een kleine klus óf een fikse verbouwing. Prettig is dan dat je na een rondje GAMMA kunt terugvallen op onze ruime modellen. Bijvoorbeeld de CITIGO voor de kleine klus, de FABIA voor de doe-het-zelver of de RAPID SPACEBACK voor het echte werk.

ŠKODA maakt klussen momenteel wel heel aantrekkelijk met ŠKODA Private Lease: een gloednieuwe ŠKODA, al vanaf € 159,-* per maand. Jij hoeft enkel nog te tanken, ŠKODA regelt de rest. Wel zo handig op de zaterdag, én de overige dagen van de week.

Achtergrond

CITIGO

Van € 199,-
Voor € 159,-* p/m

FABIA

Van € 269,-
Voor € 229,-* p/m

FABIA COMBI

Van € 279,-
Voor € 249,-* p/m

RAPID SPACEBACK

Van € 339,-
Voor € 319,-* p/m

Tijdelijk extra scherp geprijsd. OP = OP

Tijdens deze ŠKODA Zaterdagklus-weken is het mogelijk om een zeer scherp Private Lease contract voor de CITIGO, FABIA, FABIA COMBI en RAPID SPACEBACK af te sluiten vanaf 159 euro* per maand. Bijkomend voordeel: de klussende klant krijgt bij afsluiting van een leasecontract een GAMMA Cadeaupas van honderd euro cadeau.

Deel dit viaShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail to someone

*Deze actie is geldig tot en met 31 oktober 2017 en zolang de actievoorraad strekt. ŠKODA Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door ŠKODA Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht en kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel.

Martin Schilder gebruikt cookies op haar websites, om de website te analyseren en om het gebruiksgemak te vergroten. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.
Cancel