De Monte Carlo, de sportieve Fabia is terug van weggeweest. Nu nog rijker uitgerust en standaard met een korting van €2.900,-. Deze is zelfs te combineren met de inruilpremie van €700,-, dit maakt de Monte Carlo nu aantrekkelijker dan ooit!

Je rijdt de Fabia Monte Carlo nu al vanaf € 18.690,- of via Private Lease vanaf € 315,- per maand.

De Monte Carlo, de sportieve uitvoering van de Fabia Hatchback en Combi. Zowel het exterieur als het interieur benadrukt dit. Met sportieve bekleding en spoilers zowel voor als achter. En qua ruimte biedt deze Fabia wat je van ŠKODA gewend bent.

Het exterieur met o.a. zwarte lichtmetalen velgen, voor- en achterspoiler en zwarte zij-skirts laten hier geen twijfel over bestaan. In het interieur zorgen een driespaaks lederen sportstuurwiel, lichtmetalen sportpedalen en sportstoelen in een rood/zwarte kleurstelling voor nog meer sportiviteit.

Bovendien beschikt de Monte Carlo standaard over een panoramisch glazen dak en, zoals elke Fabia, veel ruimte voor passagiers en hun bagage. Een ideale combinatie van sportiviteit en praktisch rijplezier!

Fabia Hatchback Monte Carlo:
 • 1.2 TSI Greentech 90 pk: € 18.690,-
 • Private lease: vanaf € 315,- per maand*

   

Fabia Combi Monte Carlo:
 • 1.2 TSI Greentech 110 pk: €  19.590,-
 • Private lease: vanaf € 325,- per maand*

Voorwaarden:
*ŠKODA Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door ŠKODA Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. Private Lease inclusief BTW bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken i.v.m. provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.

Achtergrond

Waarom Martin Schilder?

 • Officieel erkend ŠKODA dealer
 • Altijd persoonlijk contact!
 • 80 jaar een familiebedrijf
 • Alles onder één dak
 • 6 vestigingen in Noord-Holland
Martin Schilder gebruikt cookies op haar websites, om de website te analyseren en om het gebruiksgemak te vergroten. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.
Annuleren