Profiteer van onze auto poets aanbiedingen

Hopelijk rijdt u al enige tijd met veel plezier in uw huidige auto. Hoe zorgvuldig u ook met uw auto omgaat, na verloop van tijd laat het gebruik toch zijn sporen na. Een doffere lak, vlekken in de bekleding, een muffe geur… Met de aanbiedingen van onze Auto Poets Centrale in Alkmaar brengen wij kundig & voordelig uw huidige auto (of recent gekochte occasion) weer in showroomstaat.  Door het gebruik van professionele gereedschappen en hoogwaardige producten geniet u van een langdurig en een zichtbaar eindresultaat. Plan hier uw poetsbeurt in.

Basis poets: nu slechts € 99,-

Kan uw auto een opfrisbeurt gebruiken? Wij besteden de grootst mogelijke zorg en aandacht aan uw auto, met als resultaat dat wij deze tot in het kleinste detail weer in showroomstaat brengen. Zowel binnen- als buitenkant.

Premium poets: nu slechts € 199,-

Een mooi gepoetste auto, moet mooi blijven. Kies daarom voor onze Premium Poets behandeling. Nadat uw auto van binnen en van buiten intensief gereinigd is, behandelen wij deze met Teflon, namelijk Wax Guard. Deze coating dient als beschermlaag voor uw lak. Viezigheid en zeepresten hechten zich niet meer aan de lak. Hierdoor blijft de auto langer schoon en laat de lak zich makkelijker reinigen. Dankzij de speciale beschermlaag hebben UV stralen vrijwel geen invloed op de lak. Uw auto straalt weer én blijft stralen!

Koplamp herstel: nu slechts € 60,-

Zijn de koplampen van uw auto dof? Is de kras- en UV werende deklaag versleten? Dit vermindert de lichtopbrengst en kan de reden zijn dat uw auto niet door de APK keuring komt.

Het vervangen van een koplampunit is geen goedkope zaak, zeker niet als er van hoogteverstelling, Xenon- of zelfs Led verlichting sprake is. Zowel voor de veiligheid (lichtopbrengst!) als voor het uiterlijk zou u graag mooie, heldere koplampen willen.  Deze koplampglazen kunnen worden gepolijst en van een nieuwe, UV- en kraswerende laklaag worden voorzien.

Waarom Martin Schilder?

  •  Originele onderdelen & accessoires
  •  Levering tot wel 4x per dag!
  •  Standaard 2 jaar garantie
  •  Ruime centrale voorraad
  •  1 adres voor meerdere merken en regio’s
  •  Technische ondersteuning van specialisten
Martin Schilder gebruikt cookies op haar websites, om de website te analyseren en om het gebruiksgemak te vergroten. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.
Annuleren