Private Lease

Onbezorgd in een splinternieuwe auto rijden voor een vast bedrag per maand. Het enige wat u betaalt, is de brandstof. Wilt u weten of Private lease bij u en uw situatie past? Download de brochure of laat u vrijblijvend terugbellen over de mogelijkheden.

Wat is Private Lease?

Private lease is een andere manier van een auto gebruiken. Het houdt in dat je als particulier tegen een vast maandbedrag een nieuwe auto kan rijden zonder dat deze van jou is. Die periode kan je zelf bepalen, maar varieert tussen de 12 en 60 maanden.

Private lease bestaat al jaren, maar toch kent nog niet iedereen de grote voordelen van deze vorm van autorijden.

✓ Eén vast maandbedrag, dus je weet direct waar je aan toe bent;
✓ Zonder startkapitaal kun je zo wel een nieuwe auto rijden;
✓ Geen gedoe met het achteraf verkopen van jouw auto;
✓ Een splinternieuwe auto rijden voor een klein bedrag per maand;
✓ Geen extra kosten voor reparatie en onderhoud.

   Dit zit in uw Private lease contract.    Dit regelt u zelf.
   Afschrijving    Brandstof
   Afleverkosten    Boetes
   Schade- en glasreparatie    Tol(kosten)
   Wegenbelasting    Auto wassen
   BTW
   Verzekering
   (Inter)nationale pechhulp
   Reparaties
   Onderhoud & APK
   Ruitbreuk

Wanneer is Private lease voor u interessant?

Voordelen Private lease1
Voordelen Private lease2
Voordelen Private lease3
Voordelen Private lease4
Voordelen Private lease5

De 5 kenmerken van het Keurmerk Private Lease

Keurkmerk Private Lease

Top 5 vragen rondom Private lease (FAQ)

Is een Privé Lease Abonnement duurder dan een auto zelf aanschaffen?

De kosten van een Privé Lease Abonnement kunnen eenvoudig vergeleken worden met de werkelijke kosten van het eigen autobezit op www.anwb.nl/autokosten, onder het kopje ‘autokosten’. Bij de calculatie moet met de onderstaande onderdelen rekening worden gehouden:

  • De kosten van een verzekering
  • Kosten van de wegenbelasting
  • Kosten van onderhoud en banden
  • Mobiliteitsgarantie (wegenwacht)
  • Afschrijving van de auto

Wat als ik pech krijg of schade maak?

Bij schade neemt u contact op met Martin Schilder. Indien de schade niet op de tegenpartij kan worden verhaald is er sprake van een eigen risico, afhankelijk van het gekozen abonnement. Uw auto is All-Risk verzekerd. In geval van pech kunt u bij Martin Schilder gebruik maken van gratis pechhulp, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Ook in het buitenland.

Mogen anderen in mijn leaseauto rijden?

Ja dat mag, mits de bestuurder in het bezit is van een geldig rijbewijs en is in dit geval ook verzekerd.

Kan ik vroegtijdig het abonnement beëindigen?

Samen spreken we vooraf een bepaalde looptijd af. Doorgaans is dit 24, 36 en 48 maanden. Indien u het abonnement eerder wilt beëindigen, dient u altijd een bedrag toe te betalen. Echter dient u ook rekening te houden met het volgende; er bestaat een verschil tussen contracten die voor 1 februari 2016 of na 1 februari 2016 zijn afgesloten, vanwege het Keurmerk Private Lease:

  • Contract afgesloten voor 1 februari 2016: de toe te betalen kosten bestaan uit het verschil tussen de handelswaarde en de boekwaarde van de desbetreffende auto op dat moment, plus maximaal 25% van de nog resterende maandtermijnen. Eventueel kunnen additionele kosten worden gerekend voor niet gemelde schades en/of meer gereden kilometers dan vastgelegd in het contract.
  • Contract afgesloten na 1 februari 2016 (contracten met Keurmerk Private Lease): de toe te betalen kosten zijn maximaal 40% van de resterende termijnen. Eventueel kunnen additionele kosten worden gerekend voor niet gemelde schades en/of meer gereden kilometers dan vastgesteld in het contract.

Wat gebeurt er aan het einde van het abonnement?

Een aantal maanden voor het einde van het abonnement wordt u geïnformeerd over het eventueel aangaan van een nieuw abonnement. U kunt de prive lease auto weer inleveren of u kunt ervoor kiezen om deze over te nemen. Aan u de keuze: het Martin Schilder Abonnement wordt niet automatisch verlengd.

Meer weten over Private lease?

Download gratis onze brochure door hieronder uw contactgegevens in te vullen.

Bekijk direct ons aanbod Private lease abonnementen

vw_logo_tiny
Martin Schilder gebruikt cookies op haar websites, om de website te analyseren en om het gebruiksgemak te vergroten. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.
Annuleren