Martin Schilder Groep

Martin Schilder heeft zich in de automobielbranche ontwikkeld tot een begrip in mobiliteit voor Noord Holland. Kernfactoren van onze dienstverlening zijn:

  • Een zeer breed pakket aan diensten
  • Het vermogen om klantwensen te vertalen naar marktoplossingen
  • Een persoonlijke benadering van onze relaties


De klant op “1”

In ons leveringsprogramma hebben wij de merken Audi, Volkswagen, VW Bedrijfswagens, SEAT, SKODA, Fiat en Fiat Professional, aangevuld met een uitgebreid programma aan diensten. Een mobiliteitsaanbod van A tot Z, zowel voor de zakelijke als particuliere afnemer.

Onze organisatiestructuur is erop afgestemd om specialistenwerk te leveren in elke discipline, van advisering bij aanschaf van een auto tot complexe beheerscontracten en fleet- of leasecontracten.

Bij onze dienstverlening staat de wens van de klant voorop, kort gezegd: “De Klant op 1”. Dagelijks werken ruim 500 medewerkers bij onze vestigingen eraan om de kwaliteitsperceptie van onze klanten te verhogen. De intermenselijke relatie die hieraan te pas komt hebben wij zelfs verwerkt in ons logo. De twee silhouetten in ons beeldmerk symboliseren de relatie tussen tevreden klanten en medewerkers.

De Martin Schilder Groep heeft op 16 november 2016 het officiële certificaat Erkend Duurzaam Plus in ontvangst mogen nemen. Het certificaat Erkend Duurzaam Plus wordt uitgereikt door het Instituut voor Duurzame Mobiliteit (IvDM). Deze stichting werkt samen met de mobiliteitssector aan een duurzame toekomst. Het certificaat is dan ook het bewijs dat Martin Schilder voldoet aan de Europese wetgeving rond het besparen van energie.

✔ Automobielbedrijven voor Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA en VW Bedrijfswagens (7 locaties)

✔ Dealerschap Fiat en Fiat Professional regio Noordkop vanuit vestiging Schagen

✔ DriveIn Car Service (5 locaties, alle merken)

✔ Occasion Centrum Heerhugowaard

✔ Autoschade herstelbedrijven (3 locaties)

✔ Autoverhuur & Shortlease (4 locaties, 500+ auto’s)

✔ Free-to-go deelauto’s

✔ Bedrijfswagenverkoop en -onderhoud (4 locaties)

✔ Bedrijfswageninrichting Alkmaar

✔ Het Zakenhuys verzekeringen & financieringen

✔ OK Tankstations & wasstraten (3 locaties)

✔ Webshop (onderdelen en accessoires)

✔ Online verkoop stadsauto’s

✔ Digitale garage

Familie Schilder

Waarom Martin Schilder?

  • Officieel erkend dealer
  • Altijd persoonlijk contact!
  • 80 jaar een familiebedrijf
  • Alles onder één dak
  • 6 Vestigingen in Noord-Holland
Martin Schilder gebruikt cookies op haar websites, om de website te analyseren en om het gebruiksgemak te vergroten. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.
Annuleren