Disclaimer & Privacy Statement

Cookies

Wat zijn cookies?
Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.

Cookies verzamelen informatie die nodig is voor het juist functioneren van een website. Cookies van Martin Schilder zijn veilig. Ze kunnen geen persoonlijke informatie verzamelen en zijn veilig voor je pc, laptop, telefoon of tablet.

 

Soorten cookies
Cookies welke MartinSchilder.nl gebruikt zijn:

  • Functionele cookies

Sommige cookies zijn onmisbaar voor een goede werking van onze website Wij gebruiken deze cookies om uw voorkeuren te kunnen onthouden. Dit zijn bijvoorbeeld cookies die gebruikt worden om u keuzes te onthouden bij de voorraad module en car configurator. In de Martin Schilder webshop worden functionele cookies gebruikt om nadat u ingelogd bent te kunnen blijven herkennen, Op deze manier hoeft u niet bij ieder bezoek opnieuw uw wachtwoord in te typen en weten we zeker dat u gerechtigd bent om besloten onderdelen van onze website, zoals uw inloggegevens, te benaderen.

 

  •  Prestatie cookies

Wij gebruiken cookies onder andere om informatie te verzamelen. Met deze informatie zien we welke pagina’s het meest bezocht worden, welke pagina’s effectief zijn en welke pagina’s foutmeldingen opleveren. Met deze informatie optimaliseren we het gebruiksgemak en bezoekers ervaring van de website.

Google Analytics
Wij maken hiervoor gebruik van Google Analytics Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.”

Wilt u niet dat uw klikgedrag wordt bijgehouden? Dan kunt u via de website van Google een browser plugin downloaden die dit voorkomt. Deze instelling geldt dan voor alle websites die u bezoekt, dus niet alleen voor cobrowser.net. U kunt de browserplugin hier downloaden.

CoBrowser.net
Voor onze eigen chatfunctie maken wij ook gebruik van cookies. Wij houden onder andere bij of u al eerder een chat heeft gevoerd (bijvoorbeeld om u niet telkens weer een chat aan te bieden) en verzamelen anoniem gegevens over uw surfgedrag binnen onze website. Aan de hand van dit surfgedrag bepalen wij of / en wanneer u een uitnodiging krijgt om een chat te starten. Dit heeft voor u als voordeel dat u niet continu wordt lastiggevallen door de chatfunctie.

Het is momenteel niet mogelijk om specifiek deze cookies uit te schakelen. Wel kunt u het gebruik van cookies in zijn geheel uitschakelen in uw browser. Meer informatie hierover vind u op de website van uw browser.

 

  • Marketing cookies

MartinSchilder.nl gebruikt van tijd tot tijd cookies om u te voorzien van advertenties waarvan wij denken dat deze relevant voor u zijn.

Hiervoor maken wij gebruik van “Google remarketing” om u, na het bezoek aan onze website, relevante advertenties te tonen in het inhoudsnetwerk van Google. Google gebruikt deze cookies om de getoonde advertenties zo relevant mogelijk voor u te maken en te baseren op uw eerdere websitebezoek. Afmelden voor het gebruik van Google-cookies is beschikbaar in “Beheer van advertentievoorkeuren”. Verder kunt u zich afmelden voor cookies van een externe leverancier door naar de afmeldingspagina van het “Network Advertising Initiative” te gaan.

Heeft demografische en interesserapporten van Google Analytics geïmplementeerd, de doelgroepgegevens (zoals leeftijd, geslacht en interesses) gebruikt Martin Schilder in combinatie met andere Google Analytics data om haar diensten te verbeteren en mogelijk ook om op basis van die doelgroepgegevens de advertentiemogelijkheden van Google te benutten.

LinkedIn, Twitter, Facebook en Google + Sharebuttons
Op onze website zijn buttons opgenomen om webpagina’s te kunnen promoten (“liken”) of delen (“tweeten”) op sociale netwerken als Facebook en Twitter. Deze buttons werken door middel van stukjes code die van Facebook respectievelijk Twitter zelf afkomstig zijn. Door middel van deze code worden cookies geplaatst. Wij hebben daar geen invloed op. Leest u de privacyverklaring van Facebook respectievelijk van Twitter (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te lezen wat zij met uw (persoons)gegevens doen die zij via deze cookies verwerken.”

“De informatie die ze verzamelen wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. De informatie wordt overgebracht naar en door Twitter, Facebook, Google + en LinkedIn opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. LinkedIn, Twitter, Facebook en Google + stellen zich te houden aan de Safe Harbor principes en zijn aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.”

Andere sites
Op de sites van Martin Schilder treft u links aan naar andere sites. Martin Schilder kan echter geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot de omgang door die partijen met uw gegevens. Lees hiervoor de/het privacyverklaring/privacystatement, indien aanwezig, van de site die u bezoekt.

Disclaimer

Martin Schilder Groep B.V.* (Martin Schilder) stelt het op prijs dat u geïnteresseerd bent in onze producten en een bezoek brengt aan één van onze sites. Hoewel de informatie op deze site permanent zo accuraat en actueel mogelijk wordt weergegeven, zijn wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie op deze site te allen tijde voorbehouden. Het is onmogelijk om transmissiefouten volledig uit te sluiten. Aan de inhoud van deze site kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Copyright
Alle (auteurs-)rechten op de inhoud van deze site, te weten alle teksten, afbeeldingen, software, of informatie in andere vorm, komen toe aan Martin Schilder of haar licentiegevers. Informatie op deze site, ongeacht de verschijningsvorm, zoals teksten, afbeeldingen, of software, mag niet worden gewijzigd, gereproduceerd, getransporteerd, of gedistribueerd zonder vooraf verkregen schriftelijke toestemming van Martin Schilder.

Virussen en veiligheid
De site wordt regelmatig gecontroleerd op (computer-)virussen, maar de afwezigheid van virussen die de werking van uw computer en/of programmatuur kunnen beïnvloeden, kan helaas niet gegarandeerd worden.
Andere sites Deze site kan tevens links bevatten naar externe sites. Martin Schilder is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze sites, of voor de eventuele gevolgen van een bezoek aan een van deze sites.

Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over deze disclaimer, dan kunt u zich richten tot Martin Schilder via klantcontact@martinschilder.nl of naar Martin Schilder Groep t.a.v. Klantcontact Smaragdweg 6 t/m 14 1812 RJ Alkmaar
* Martin Schilder Groep B.V. (KvK 37046012), gevestigd aan de Smaragdweg 6 t/m 14 1812 RJ te Alkmaar

Privacy Statement

 

Onder de Martin Schilder Holding B.V.* (hierna; MartinSchilder) vallen de volgende bedrijven en activiteiten: Martin Schilder Automobielbedrijven, Martin Schilder Autoschadebedrijven, Martin Schilder Autoverhuur, Martin Schilder Tankstations, Martin Schilder Occasioncentrum, Bedrijfswageninrichting Alkmaar, Takel en Berging, Leasevisie, het Zakenhuys en Drive-In car service.

Bescherming persoonsgegevens
Martin Schilder is ervan overtuigd dat de bescherming van persoonsgegevens van klanten en bezoekers van de website van essentieel belang is voor de activiteiten. Persoonlijke gegevens van klanten en bezoekers worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld. Martin Schilder houdt zich in alle gevallen aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens stelt. De verantwoordelijke voor de gegevensverwerking is de Martin Schilder Holding B.V. te Alkmaar. In overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens is de verwerking aangemeld bij de Toezichthouder, het College bescherming persoonsgegevens, gevestigd te Den Haag.

Verwerking van persoonsgegevens
Martin Schilder legt in het kader van haar dienstverlening gegevens vast wanneer u diensten en/of producten van Martin Schilder afneemt of anderszins contact heeft met Martin Schilder. Martin Schilder gebruikt deze gegevens voor de uitvoering van overeenkomsten, voor de ontwikkeling van producten en diensten en om klanten/bezoekers van haar nieuwe producten en diensten op de hoogte te houden. Hierbij tracht Martin Schilder rekening te houden met voorkeuren. Indien u geen prijs stelt op informatie over nieuwe producten en diensten en/of u uw toestemming voor het gebruik van uw e-mailadres wilt intrekken, kunt u een e-mail sturen naar: klantcontact@martinschilder.nl.

Andere sites
Op de sites van Martin Schilder treft u links aan naar andere sites. Martin Schilder kan echter geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot de omgang door die partijen met uw gegevens. Lees hiervoor de/het privacyverklaring/privacystatement, indien aanwezig, van de site die u bezoekt.

Wijzigingen
Martin Schilder behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit privacy statement. Check daarom regelmatig het privacy statement voor het privacybeleid van Martin Schilder.
* Martin Schilder Holding B.V. (KvK 37012441 ), gevestigd aan de Smaragdweg 6 t/m 14, 1812 RJ te Alkmaar.

Waarom Martin Schilder?

  • Officieel erkend dealer
  • Altijd persoonlijk contact!
  • 80 jaar een familiebedrijf
  • Alles onder één dak
  • 6 Vestigingen in Noord-Holland
Martin Schilder gebruikt cookies op haar websites, om de website te analyseren en om het gebruiksgemak te vergroten. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.
Cancel