Martin Schilder is het juiste adres voor originele onderdelen en accessoires. Vanuit ons centrale magazijn in Alkmaar bieden wij een ruim assortiment én technische ondersteuning. Zowel voor consumenten, als voor zakelijke klanten (bijv. garagisten en schadebedrijven). Direct contact met ons magazijn? Bel dan naar 072 – 541 06 70 of stuur een email naar deonderdelendienst@martinschilder.nl.

magazijn acties

De Onderdelendienst van Martin Schilder

De dienst die u – als zakelijke klant – meer levert dan alléén onderdelen. Wij leveren álle originele onderdelen van Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens. Dit zijn natuurlijk al de beste onderdelen en daar krijgt u ook nog eens twee jaar garantie op.

U krijgt van ons ook álle technische ondersteuning die er bij hoort. Bijvoorbeeld bij het bestellen van exact het juiste onderdeel of bij vragen over de precieze montage ervan. Wij zijn bereikbaar, we leveren tot wel vier keer per dag en denken met u mee. Op die manier kunt u de kwaliteit leveren die u uw klanten belooft.

Dagelijks staan wij voor u klaar. De Binnendienst is uw vaste aanspreekpunt voor het bestellen van onderdelen. De Buitendienst komt bij u langs voor de zakelijke afspraken rond het inkopen van onderdelen.


We laten graag zien wat De Onderdelendienst van Martin Schilder allemaal voor u kan betekenen.

Eén adres voor vijf merken

Wij bieden het complete assortiment auto onderdelen voor Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA en Volkswagen Bedrijfswagens.

Originele onderdelen

Wij leveren uitsluitend originele onderdelen én standaard 2 jaar onderdelengarantie.

Snelle en stipte bezorging

‘s Ochtends besteld is ‘s middags geleverd en ‘s middags besteld is de volgende ochtend geleverd. Wij leveren tot wel vier keer per dag!

Technische ondersteuning

Voor alle vragen over de montage of de toepassing van de onderdelen kunt u bij ons terecht. Onze specialisten ondersteunen u graag telefonisch of op locatie.

Online bestellen

U kunt telefonisch bestellen, maar ook online; bestellen kan dus 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Slim zakendoen

Met heldere inkoopvoorwaarden en scherpe prijzen bieden wij u aantrekkelijke marges.

Waarom Martin Schilder?

  •  Originele onderdelen & accessoires
  •  Levering tot wel 4x per dag!
  •  Standaard 2 jaar garantie
  •  Ruime centrale voorraad
  •  1 adres voor meerdere merken en regio’s
  •  Technische ondersteuning van specialisten
Martin Schilder gebruikt cookies op haar websites, om de website te analyseren en om het gebruiksgemak te vergroten. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.
Annuleren