Altijd veilig onderweg met mobiliteitsgarantie

Pech onderweg is altijd vervelend. Daarom helpen wij u graag uit de brand met mobiliteitsservice. Wie al het reguliere onderhoud en reparaties op tijd bij Martin Schilder – uw Volkswagen, SEAT, ŠKODA en Audi dealer – laat uitvoeren  is een heel autoleven lang verzekerd van mobiliteitsgarantie.

Als u ergens anders onderhoud aan uw auto heeft laten plegen, betekent dit niet dat u uw Mobiliteitsgarantie kwijt bent. Deze kunt u terugkrijgen door opnieuw een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren bij Martin Schilder, hierna geldt uw mobiliteitsgarantie weer.


Volkswagen Mobiliteitsgarantie

U hoeft maar één telefoonnummer te noteren om gebruik te maken van uw garantie op mobiliteit. Volkswagen pechhulp Servicenummer is: +31 (0)800 555 7000.

De dichtstbijzijnde Volkswagen-dealer of andere professionele hulpverlener komt naar u toe. Deze repareert uw auto direct of zoekt, als reparatie binnen 3 uur niet mogelijk is, samen met u de beste oplossing. Alternatief vervoer, vervangende auto (max. 3 dagen) of een hotelovernachting (voor u en uw passagiers). De kosten? Die zijn voor rekening van Volkswagen.

Vind meer informatie op onze Volkswagen Mobiliteitsgarantie pagina.


SEAT Mobiliteitsgarantie

Vanaf de aflevering van je nieuwe SEAT kunt je gedurende een periode van 2 jaar, profiteren van de gratis SEAT Mobiliteitsservice. Die helpt je bij pech snel weer op weg, 24 uur per dag en in bijna heel Europa. Deze hulpverlening kost je niets. Zo ben je gegarandeerd van het optimaal functioneren van je SEAT, nu en in de toekomst. Het SEAT Service nummer is: +31 (0)800-0242500.

Sta je met pech of heb je een aanrijding gehad? Bel dan de Mobiliteitsservice.

Vind meer informatie op onze SEAT Mobiliteitsgarantie pagina.


ŠKODA Mobiliteitsgarantie

Als u in Nederland met pech komt te staan, bij huis óf ergens onderweg, is betrouwbare hulp één telefoontje verwijderd. Bel gewoon naar: +31 (0)800 – 023 00 24: de dichtstbijzijnde ŠKODA-dealer of andere geautoriseerde hulpverlener komt dan zo snel mogelijk naar u toe. Op de snelweg kunt u ook gebruik maken van de bekende gele praatpalen. Geef aan dat u ŠKODA Mobiliteitsservice hebt, zodat u gratis geholpen wordt.

Ook kunt u als ŠKODA-rijder in heel Europa op adequate pechhulp rekenen. Bel in het desbetreffende land het nummer van de lokale hulpdienst: dit nummer staat in het boekje ‘ŠKODA Help On The Road’.

Vind meer informatie op onze ŠKODA Mobiliteitsgarantie pagina.


Audi Mobiliteitsgarantie

24 uur per dag in Nederland en bijna heel Europa staat onze hulpverlening paraat. Wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk weer op weg kunt. Het Audi Service nummer is: +31 (0)800-28344857.

Wanneer een kleine reparatie of handeling ter plaatse noodzakelijk is (te laag olie- of koelvloeistofpeil of lekke band) kunt u rekenen op het gemak van Audi Mobiliteitsgarantie. In deze situatie zijn de kosten van de hulpverlening voor rekening van Audi.

Mocht het mankement niet ter plaatse worden verholpen, wordt uw Audi voor reparatie naar de dichtsbijzijnde Audi Servicepartner gebracht.

Vind meer informatie op onze Audi Mobiliteitsgarantie pagina.


Wat te doen bij pech in Nederland?

  1. Zorg dat u op een veilige plek staat en vergeet hierbij niet een hesje en een gevarendriehoek.
  2. Bel het service-nummer van uw automerk (hierboven weergegeven). Vergeet niet uw serviceboekje met de onderhoudsgegevens bij de hand te houden.
  3. De medewerker zal u enkele vragen stellen over kilometerstand, naam en plaats van uw dealer, onderhoud en de meldcode (laatste 4 cijfers van het chassisnummer).
  4. Zorg dat u uw locatie weet, u kunt dit doorgeven met een wegnummer en een kilometeraanduiding. Ook moet u goed weten tussen welke plaatsen u staat.
  5. Zodra alles verwerkt is, zal de alarmcentrale van de mobiliteitsservice de hulpverlening opstarten. Bij problemen kunt u eventueel weer terugbellen naar de desbetreffende alarmcentrale.

Waarom Martin Schilder?

  • Officieel erkend dealer
  • Altijd persoonlijk contact!
  • 80 jaar een familiebedrijf
  • Alles onder één dak
  • 6 Vestigingen in Noord-Holland
Martin Schilder gebruikt cookies op haar websites, om de website te analyseren en om het gebruiksgemak te vergroten. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.
Annuleren