Volkswagen Crafter

Alle informatie over de Volkswagen Crafter

De nieuwe Volkswagen Crafter; ontwikkeld met en voor échte vakmannen. Een doordachte bedrijfswagen die elke werkdag voor iedere vakman een stuk lichter maakt.

U rijdt de nieuwe Crafter vanaf € 22.300,-* Excl. BTW & BPM

De ultieme werkplek

Een bus is voor een vakman meer dan een vervoersmiddel alleen. Het is ook een plek waar afspraken worden gemaakt en de administratie wordt bijgehouden. Een complete werkplek dus. Volkswagen heeft er daarom alles aan gedaan om deze werkplek zo compleet mogelijk in te richten. Met heel veel opbergmogelijkheden, maximaal comfort en de nieuwste innovaties.

Genoeg laadruimte voor elke klus

Met drie verschillende lengtes en hoogtes is er nooit ruimte tekort. Liever een open laadruimte? Dan is er de pick-up variant.

Heel veel bedrijfswagen voor uw geld

De nieuwe Crafter biedt heel veel bedrijfswagen voor uw geld. Dankzij de zuinige en betrouwbare TDI-motoren zijn brandstof- én onderhoudskosten laag. De afschrijvingskosten zijn ook laag, want de nieuwe Crafter behoudt een hoge restwaarde. Een perfecte investering voor uw onderneming.

Universele laadvloer

De houten vloer is de ideale basis voor het plaatsen van opbergsystemen van verschillende fabrikanten. Dankzij de speciale adapters voor de bevestigingspunten in de vloer worden de opslagmodules gemakkelijk geplaatst of verwijdert.

15 hypermoderne assistentiesystemen

In de hectische stad of op een druk bouwterrein staat de Crafter u bij met wel 15 assistentiesystemen. Zo manoeuvreert u met de Zijflankbescherming moeiteloos door smalle steegjes en langs obstakels. Trailer Assist helpt bij het achteruitrijden en inparkeren met een aanhangwagen. De Crafter herkent ook zonder moeite risico’s op ongevallen met onder meer de Front Assist noodrem-assistent en de Multi Collision brake.

Lane Assist zorgt ervoor dat er netjes binnen de rijstrook gereden wordt. Daarnaast is sturen extra eenvoudig met de elektromechanische Servotronic-besturing en snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging. Hierdoor stuurt de Crafter zo licht als een personenwagen. Maar denk naast al deze innovaties ook aan Adaptive Cruise Control, Rear Traffic Alert of Park Assist.

Achtergrond

Waarom Martin Schilder?

  • Officieel Erkend VW Bedrijfswagen Dealer
  • Altijd persoonlijk contact!
  • 80 jaar een familiebedrijf
  • Alles onder één dak
  • 6 Vestigingen in Noord-Holland
Martin Schilder gebruikt cookies op haar websites, om de website te analyseren en om het gebruiksgemak te vergroten. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.
Annuleren