Volkswagen Campers

Alle informatie over de Volkswagen California

Sinds de introductie in 1988 is de California ononderbroken populair onder reislustige kampeerders. Wereldwijd zijn er tot op heden 111.000 California-buscampers verkocht. Van de nieuwste California worden drie modellen leverbaar die ongetwijfeld het succes van hun voorganger naadloos zullen voortzetten.

De California Beach is de perfecte combinatie van een personenauto met maximaal zeven zitplaatsen en een kampeerauto met vijf slaapplaatsen. De Beach heeft het bekende, handmatig te bedienen hefdak. Met één aparte tweepersoons neerklapbare bank en opbergvak, of één neerklapbare driepersoons bank met Multiflexboard, is de auto voor dagelijks gebruik én voor kampeertrips het ideale vervoermiddel.

Nieuw in het leveringsprogramma is de California Coast. Ook deze versie heeft een handmatig te bedienen hefdak en daarnaast meubels van aluminium met een fris houtdecor. De Coast is dan ook meer een reisauto dan een personenauto zonder dat de praktische toepassingsmogelijkheden verloren zijn gegaan. Met maximaal vijf zitplaatsen toont de Coast het slimme concept van de California aan.

De uitgebreide standaarduitrusting van de California Ocean omvat onder meer een standkachel, een Climatronic airco, dubbelglas en elektrische te sluiten deur en achterklep. Het hefdak kan elektrohydraulisch open en gesloten worden.

Achtergrond

Waarom Martin Schilder?

  • Officieel Erkend VW Bedrijfswagen Dealer
  • Altijd persoonlijk contact!
  • 80 jaar een familiebedrijf
  • Alles onder één dak
  • 6 Vestigingen in Noord-Holland
Martin Schilder gebruikt cookies op haar websites, om de website te analyseren en om het gebruiksgemak te vergroten. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.
Annuleren