Volkswagen Caddy

Alle informatie over de Volkswagen Caddy

Deze expert in slimme transportoplossingen legt de lat hoog als het gaat om kwaliteit, ruimte, betrouwbaarheid en efficiency. De Caddy bestelwagen: de representatieve alleskunner voor specialisten zoals u. Ervaar zelf waarom zo veel ondernemers kiezen voor deze allrounder.

U rijdt de Caddy vanaf € 13.850,-* Excl. BTW & BPM

Baseline: ideaal startpunt

U verstaat uw vak en stelt daarbij hoge eisen aan de materialen waarmee u werkt. Dus ook aan uw bestelwagen.

De Baseline is de basisuitvoering van de Caddy en kent een beperkt aantal mogelijkheden als het gaat om meeruitvoeringen, maar is in de basis al een complete bedrijfswagen. Een ideaal startpunt voor elke ondernemer; Volkswagen houdt het zakelijk.

Meer lezen? Lees hier het artikel: VW Caddy uitgelicht.

Caddy Achterdeur
Caddy Stoelen

Combineert flinke laadruimte met toegankelijkheid

Een bestelwagen met een flinke laadruimte is natuurlijk mooi, maar minstens zo belangrijk is de toegankelijkheid. De Caddy Gesloten bestelwagen scoort hoog op beide punten en combineert maar liefst 3,2 m3 laadvolume met een 70 cm brede schuifdeur aan de passagierszijde. De breedste in zijn klasse!

En dat uiteraard naast de standaard achterklep of optionele achterdeuren. Wie nóg makkelijker wil laden en lossen, kiest voor een tweede schuifdeur aan de bestuurderszijde. De standaard zes bindogen en volledige scheidingswand houden uw lading veilig op zijn plaats.

Allrounder met BlueMotion variant

Volkswagen introduceert voor de Caddy een BlueMotion variant, zoals we deze kennen op de Crafter en Transporter. De Caddy BlueMotion heeft de laagste CO2 en brandstofverbruik van de gehele Cadddy line up, namelijk een uitstoot van 117 gr/100 km en een verbruik van slechts 4,5 l/100 km. De Caddy BlueMotion is gebaseerd op de 75 kW motor.

Ervaar zelf waarom zo veel ondernemers kiezen voor deze allrounder. Volkswagen Caddy is de bestelwagen voor de ware specialisten.

caddy betimmering

Download hier de laatste brochures:

Achtergrond

Waarom Martin Schilder?

  • Officieel Erkend VW Bedrijfswagen Dealer
  • Altijd persoonlijk contact!
  • 80 jaar een familiebedrijf
  • Alles onder één dak
  • 6 Vestigingen in Noord-Holland
Martin Schilder gebruikt cookies op haar websites, om de website te analyseren en om het gebruiksgemak te vergroten. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.
Annuleren