Volkswagen Touran

Alle informatie over de Volkswagen Touran

Aan ruimte geen gebrek bij de Volkswagen Touran. Ook wel gezien als het ruimtewonder onder de Volkswagens. Ruimte die voor extra personen, bagage of beiden. De Volkswagen Touran is ook een prettige reiswagen, voorzien van veel extra’s op het gebied van veiligheid en comfort. Kortom: een échte alleskunner.

U rijdt de Volkswagen Touran vanaf: € 31.050,-

Tijdelijk extra inruilpremie: € 2.000,-

Beleef de Touran. Een ruimtewonder.

De Volkswagen Touran biedt volop ruimte voor elke rit, deze ruimte is flexibel in te delen naar behoefte. Daarnaast zorgen de vijf uitvoeringen voor genoeg keuze: Easyline, Trendline, Comfortline, Highline en Edition.

Hoe u de Volkswagen Touran ook samenstelt, elke uitvoering biedt de ware klasse van de Tiguan. En met de aanvullende optiepakketten is alles mogelijk. Beleef de Touran.

Volkswagen Touran
Volkswagen Touran

Stijlvol exterieur en multifunctioneel interieur

Het design van de Volkswagen Touran toont karakter en sportiviteit. De grote wielen, dakreling en bumpers in carrosseriekleur maken dat u met de Touran steeds weer voor de dag kunt komen.

Daarnaast een mooie lederen afwerking als fraai uiterlijk. Het leder op het multifunctionele stuurwiel (vanaf de Comfortline), de versnellingspook en de handrem zorgen voor een fraaie en fijne greep.

Zo ruim als een bestelwagen. Pure creativiteit.

Het modulaire zitsysteem biedt alle vrijheid om het interieur zo functioneel mogelijk te maken. In een handomdraai zijn de stoelen verplaatst, in te klappen of te verwijderen. Flexibiliteit verzekerd.

Zelfs met meer inzittenden biedt de Touran nog voldoende ruimte voor normale bagage. Klapt men de achterste twee stoelen op, dan is de bagageruimte enorm. Als ook nog de tweede zitrij wordt weg gehaald, dan doet de Touran niet onder voor een bestelwagen.

Volkswagen Touran
Achtergrond

Waarom Martin Schilder?

  • Officieel Erkend Volkswagen Dealer
  • Altijd persoonlijk contact!
  • 80 jaar een familie bedrijf
  • Alles onder één dak
  • 6 Vestigingen in Noord-Holland
Martin Schilder gebruikt cookies op haar websites, om de website te analyseren en om het gebruiksgemak te vergroten. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.
Annuleren