Volkswagen Touareg

Alle informatie over de Volkswagen Touareg

Volkswagen Touareg is sterk op elk terrein. En is compleet vernieuwd. De extreme offroad kwaliteit en geavanceerde on road technologie zijn nu nóg beter. De kracht van een SUV en het comfort van hedendaagse technologie. Maak kennis met de Volkswagen Touareg Exclusive uitvoering.

U rijdt de Volkswagen Touareg vanaf: € 88.790,-

Aantrekkelijk door kracht en klasse

De vernieuwde Touareg is één bonk kracht en klasse. Comfortabel en ruig, speels en serieus, elegant en krachtig. De tegenstellingen maken de nieuwe Touareg tot wat hij is. Woest aantrekkelijk.

Met standaard Bi-Xenonverlichting, vernieuwd design en de nieuwste innovaties waaronder Multi-collision braking system vervult de nieuwe Touareg al uw wensen. Vanaf nu te bestellen.

Volkswagen Touareg
Volkswagen Touareg

Interieur van business class

Plaatsnemen in de nieuwe Touareg is nu een ware belevenis. U betreedt een innovatieve cockpit, uitgevoerd in een vernieuwd, strak design dat is afgewerkt met hoogwaardige materialen. Zo is business class voor de toekomst bedoeld.

Volkswagen Touareg heeft alles binnen handbereik; een multifunctioneel driespaaks stuur en stoelen die als gegoten zitten. Daarnaast een flexibele achterbank en interieurverwarming. Altijd een warm welkom.

Een ruime selectie aan opties

Het uitrustingsniveau van de vernieuwde Touareg is allesbehalve standaard, ongeacht de uitvoering die u kiest. Zo opent en sluit de achterklep automatisch. Toch weet alleen ú hoe uw ideale Touareg eruitziet. Volkswagen Touareg heeft daarom een ruime selectie opties waarmee u de nieuwe Touareg helemaal naar uw eigen hand kunt zetten.

Bijvoorbeeld keuze uit Climatronic Airconditioning, hulp bij het inladen, dubbele zonnekleppen en een glazen schuif- en kanteldak. De mogelijkheden zijn er, de keuze is aan u. Het avontuur kan gaan beginnen.

Volkswagen Touareg

Download hier de laatste brochures en andere informatie van de Volkswagen Touareg:

Achtergrond

Waarom Martin Schilder?

  • Officieel Erkend Volkswagen Dealer
  • Altijd persoonlijk contact!
  • 80 jaar een familie bedrijf
  • Alles onder één dak
  • 6 Vestigingen in Noord-Holland
Martin Schilder gebruikt cookies op haar websites, om de website te analyseren en om het gebruiksgemak te vergroten. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.
Annuleren