Volkswagen Passat GTE

Alle informatie over de Volkswagen Passat GTE

Laatste voorraadmodellen met slechts 15% bijtelling.

De Volkswagen Passat GTE is de ruimste auto in zijn klasse. Met een vermogen van wel 160 kW (218 pk), lage uitstoot en een laag verbruik is de nieuwe Passat GTE een allemansvriend.

Innovatief design.

U herkent de Passat GTE direct aan de elegante blauwe details. Zo is de remklauw blauw gelakt en loopt de blauwe bies in de grill door in de koplampen. Ook van binnen worden de blauwe details subtiel doorgevoerd in de bekleding.

Multifunctioneel lederen stuurwiel.

Het driespaaks multifunctioneel lederen stuur straalt niet alleen de luxe uit die bij de nieuwe Passat GTE past, maar geeft u ook perfect grip. Daarnaast kunt u er uw geluidssysteem, uw boordcomputer en uw telefoon mee bedienen. Veilig en comfortabel.

Innovatieve technologie.

De nieuwe Passat GTE verrast en zet de toon met nieuwe, innovatieve technieken. Zo is er een ruime keuze uit slimme assistenten die uw rit comfortabeler, veiliger en gemakkelijker maken.

Zo kunt u o.a. kiezen uit Emergency assist, front assist, voetgangersherkenning en side assist.

Achtergrond

Waarom Martin Schilder?

  • Officieel Erkend Volkswagen Dealer
  • Altijd persoonlijk contact!
  • 80 jaar een familie bedrijf
  • Alles onder één dak
  • 6 Vestigingen in Noord-Holland
Martin Schilder gebruikt cookies op haar websites, om de website te analyseren en om het gebruiksgemak te vergroten. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.
Annuleren