Volkswagen Passat

Alle informatie over de Volkswagen Passat

Completer, geavanceerder, verfijnder en desondanks in elke uitvoering voordeliger. Dat is de nieuwe Volkswagen Passat en Passat Variant. Om het rijden nog veiliger en comfortabeler te maken zijn er 12 veiligheidssystemen en assistenten beschikbaar. Een groot aantal motoren en uitvoeringen hebben 21% bijtelling. Maak kennis.

U rijdt de Volkswagen Passat nu vanaf € 36.190,-

Tijdelijk extra inruilpremie: € 2.000,-

Geheel vernieuwd

Completer, geavanceerder, verfijnder en desondanks in elke uitvoering voordeliger. Dat is de nieuwe Volkswagen Passat. Om het rijden nog veiliger en comfortabeler te maken zijn er 12 veiligheidssystemen en assistenten beschikbaar. Een groot aantal motoren en uitvoeringen hebben 21% bijtelling.

Enkele verrassende ontwerpbeslissingen geven de nieuwe Passat een heel ander aangezicht. Extra dynamiek krijgt het model door het smalle lampdesign. Door de ingekorte neuspartij lijkt de nieuwe VW Passat nog steviger op de weg te staan. Het levert bovendien meer ruimte voor passagiers én een aanzienlijke gewichtsbesparing op.

Martin Schilder
Martin Schilder

Luxe en comfort

In het interieur van de nieuwe Passat & Passat Variant draait alles om luxe, comfort en ruimte. Stuurverwarming, luxe bekleding en ergonomische stoelen, om maar eens wat te noemen. U kunt bovendien alle functies op het dashboard heel gemakkelijk bedienen, zonder uw aandacht voor het verkeer te verliezen.

De nieuwe Passat biedt u alle comfort die u nodig heeft, maar ook uw medereizigers zullen met plezier in de auto stappen. Als de luxe bekleding, de aangename verlichting en het multimedia-systeem daar al niet voor zorgen, dan is het wel de ruime been- en hoofdruimte, zowel voor als achterin. En dan hebben we de laadruimte nog niet eens besproken.

Ongekend veel ruimte

Tot 1.780 liter laadvolume. Groot gezin? Regelmatig veel ruimte nodig voor vakantiespullen of uw sportuitrusting? Dan is de nieuwe Passat Variant met zijn ongekende opbergruimte een logische keuze. Dankzij een uitgekiend ruimteconcept is de bagageruimte van de Variant gemakkelijk te vergroten tot wel 1.780 liter.

De nieuwe Passat geeft u de keuze uit een breed scala aan efficiënte, milieubewuste TSI-benzine- en TDI-dieselmotoren. Neem bijvoorbeeld de 2.0 TDI biturbo, compleet nieuw in zijn soort en de krachtigste viercilinder diesel ooit van Volkswagen. De motoren waar u uit kunt kiezen hebben allemaal directe inspuiting, turbotechnologie, start/stop en hergebruik van remenergie. Daardoor wordt de nieuwe Passat en Passat Variant tot maar liefst 20% zuiniger.

Martin Schilder

Download hier de laatste brochures van de Volkswagen Passat:

Achtergrond

Waarom Martin Schilder?

  • Officieel Erkend Volkswagen Dealer
  • Altijd persoonlijk contact!
  • 80 jaar een familie bedrijf
  • Alles onder één dak
  • 6 Vestigingen in Noord-Holland
Martin Schilder gebruikt cookies op haar websites, om de website te analyseren en om het gebruiksgemak te vergroten. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.
Annuleren