Volkswagen Golf GTE

Alle informatie over de Volkswagen Golf GTE

Volkswagen bewijst dat sportiviteit en een ongekend zuinig brandstofverbruik heel goed te combineren zijn. De nieuwe Golf GTE is dan ook een echte Plug-in Hybride. Snelle prestaties en een mooi ‘GTI’ design, gaan hand in hand met oog voor het milieu en een bijzonder lage uitstoot.

Theoretische actieradius van 939km
De elektromotor wordt gevoed door een lithium-ion-accu met een capaciteit van 8,8 kWh. In ‘e-mode’ kan de Golf GTE een afstand van maximaal vijftig kilometer volledig elektrisch rijden. De ‘elektrische’ maximumsnelheid bedraagt 130 km/uur. Met de elektromotor en benzinemotor samen heeft de GTE een theoretische actieradius van 939 kilometer. Zo is de Golf GTE geschikt voor zowel korte, volledig emissievrije ritten in stedelijk gebied als voor lange afstanden.

GTI interieur in blauw.

Wie aan de Golf GTI denkt, denkt ook aan de herkenbare geruite sportstoelen. Zo ook bij de GTE. Naast de stoffen bekleding ‘Clark’ kunt u natuurlijk ook kiezen voor een optionele lederen bekleding.

Het nieuwe dashboard van de GTE biedt alles wat u nodig heeft. Door het naar de bestuurder gedraaide dashboard heeft u in een oogopslag een goed overzicht en kunt u alles intuïtief bedienen. Het multifunctionele lederen sportstuur maakt de bediening van de boordcomputer en het radio-navigatiesysteem extra eenvoudig.

Snelheid opnieuw uitgevonden.

Laat u verrassen door de zuinigheid en laat u overrompelen door de prestaties en luxe van de nieuwe Golf GTE. De Golf GTE heeft de laadstekker op een prachtige plek in het Volkswagen logo aan de voorzijde van de auto. Hierdoor kunt u met alle gemak uw Golf GTE snel weer bijladen zodat u nog milieubewuster van uw Golf GTE kunt genieten.

Krachtige hybride 150kW (204 pk).

De GTE wordt aangedreven door een 110KW (150 pk) sterke 1.4 TSI-benzinemotor én een 75 kW (102 pk) elektromotor. In de ‘GTE-modus’ leveren benzinemotor en elektromotor samen tot wel 150kW (204 pk), maximaal 350 Nm koppel en top van 217 kilometer per uur.

Golf

Golf GTE

eGolf

Achtergrond

Waarom Martin Schilder?

  • Officieel Erkend Volkswagen Dealer
  • Altijd persoonlijk contact!
  • 80 jaar een familie bedrijf
  • Alles onder één dak
  • 6 Vestigingen in Noord-Holland
Martin Schilder gebruikt cookies op haar websites, om de website te analyseren en om het gebruiksgemak te vergroten. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.
Annuleren