ŠKODA Yeti

Alle informatie over de ŠKODA Yeti

De ŠKODA Yeti is misschien wel de slimste SUV die er is. De aangescherpte looks maken zijn daadkrachtige karakter direct duidelijk: de Yeti is compact genoeg voor in de stad en daarbij biedt hij alle ruimte voor avontuur – ook als er geen gebaande paden zijn.

U rijdt de ŠKODA Yeti vanaf: € 26.775,-

Zuinig en schoon

Greenline is ŠKODA’s aanduiding voor modellen die binnen hun reeks het zuinigst zijn en (dus) opvallen door een zeer lage CO2-uitstoot. De Yeti Greenline heeft een efficiënte 1.6 TDI die van zichzelf al zeer zuinig is. En dat wordt nog eens versterkt door slimme technieken als een Start-Stop-systeem, hergebruik van remenergie en banden met lage rolweerstand. Ook een verder verbeterde stroomlijn en een schakelindicator dragen hun steentje bij.

Martin Schilder
Martin Schilder

Veiligheid en stabiliteit

De ŠKODA Yeti is voorzien van uitgebreide veiligheidsvoorzieningen. Geavanceerde systemen, waaronder ESC (elektronische stabiliteitscontrole), dragen bij aan de uitstekende wegligging. De zijairbags achterin beschermen het bekken en de borst bij een aanrijding van opzij. Als u echt ‘in de blokken’ moet, wilt u ook graag dat weggebruikers achter u dat zo snel mogelijk zien. Daarom gaan de remlichten van de Yeti knipperen als u bij snelheden vanaf 60 km/h een noodstop uitvoert. Ook gaan de alarmlichten automatisch aan. Zo valt u extra goed op en dat is belangrijk op momenten dat het er om gaat! Ook handig: als u na de remactie weer doorrijdt, gaan de alarmlichten automatisch uit.

Slimme ruimte

Het slimme Varioflex stoelsysteem, dat standaard is op de Yeti en Yeti Outdoor, stelt u in staat om het interieur altijd aan te passen aan de situatie en behoeften. Het bestaat uit drie losse stoelen achterin, waarvan niet alleen de rugleuningen individueel neer zijn te klappen. Ze zijn ook stuk voor stuk eenvoudig uitneembaar. Blijft alleen de middelste stoel thuis, dan kunnen de twee buitenste stoelen naar elkaar toe worden geschoven.

Martin Schilder

Download hier de laatste brochures:

Achtergrond

Waarom Martin Schilder?

  • Officieel erkend ŠKODA dealer
  • Altijd persoonlijk contact!
  • 80 jaar een familiebedrijf
  • Alles onder één dak
  • 6 Vestigingen in Noord-Holland
Martin Schilder gebruikt cookies op haar websites, om de website te analyseren en om het gebruiksgemak te vergroten. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.
Cancel