ŠKODA Superb

Alle informatie over de ŠKODA Superb

ŠKODA betreedt een nieuw tijdperk met de nieuwe Superb.  Is het een luxe limousine? Een ruimtewonder? Een stijlicoon?  Wij zeggen: het is een andere kijk op zakendoen. Ontdek hieronder waarom. Beschikbaar in Superb en Superb Combi uitvoering.

U rijdt de ŠKODA Superb vanaf: € 32.390,-
U rijdt de ŠKODA Superb Combi vanaf: € 32.390,-

ŠKODA Superb

Een zakelijk bestaan behoort degelijkheid, dynamiek en beschaving uit te stralen. Dat is de taal die de nieuwste ŠKODA Superb spreekt. De neus met de brede gril, de scherp gesneden koplampen en contouren zorgen voor de dynamiek. Terwijl de flanken de rust en beschaving van een zeiljacht ademen. De Superb is gemaakt om het de ŠKODA rijder makkelijk te maken. Heel makkelijk. Automatisch inparkeren, een achterklep die opent met een voetbeweging, en zo veel meer. Een auto die rekening houdt met uw tijd en energie.

ŠKODA Superb Combi

Wat betreft ruimte is de nieuwe ŠKODA Superb Combi uniek in zijn segment. Met een gigantische bagageruimte van 660 liter tot maar liefst 1.950 liter met neergeklapte achterbank. Daarnaast is ook de binnenruimte van de Superb Combi zeer ruim. U reist dus zeer comfortabel en ruim in deze nieuwste ŠKODA. De Superb Combi staat vanaf oktober in onze showrooms, maar is nu al te bestellen.

Comfort en rust

Dit is een (werk)plek om jaloers op te zijn: volop been- en hoofdruimte, een overzichtelijk dashboard, mooie materialen. Groots comfort is een kwestie van attente details.  Het interieur van de SKODA Superb is ontworpen om onderweg rustig te kunnen werken, reflecteren en om heerlijk te kunnen rijden. Bewegingsvrijheid is het sleutelwoord, zowel fysiek als mentaal. een auto waarin u thuiskomt. Voor u, maar ook voor uw gezin.

Bekijk de nieuwe Superb

Superb

Superb Combi

Achtergrond

Waarom Martin Schilder?

  • Officieel erkend ŠKODA dealer
  • Altijd persoonlijk contact!
  • 80 jaar een familiebedrijf
  • Alles onder één dak
  • 6 Vestigingen in Noord-Holland
Martin Schilder gebruikt cookies op haar websites, om de website te analyseren en om het gebruiksgemak te vergroten. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.
Annuleren