ŠKODA Rapid

Alle informatie over de ŠKODA Rapid

De ŠKODA Rapid biedt het beste van twee werelden: hij is de perfecte gezinsauto, maar dan met scherpe lijnen, frisse elegantie en een pittige inborst. De verbazingwekkende binnenruimte geeft u flexibiliteit, mogelijkheden en oplossingen.

U rijdt de ŠKODA Rapid vanaf: € 16.625,-

Profiteer t/m 31 augustus van een inruilpremie oplopend tot wel € 700,- op de Rapid.

ŠKODA Rapid

De ŠKODA Rapid biedt het beste van twee werelden: hij is de perfecte gezinsauto, maar dan met scherpe lijnen, frisse elegantie en een pittige inborst. De ruime keus in zuinige TDI- en TSI- motoren garanderen u een lager brandstofverbruik, groter bereik, slimme energieterugwinning, lagere kosten én minder CO2-uitstoot.

Martin Schilder
Martin Schilder

ŠKODA Rapid Spaceback

De ŠKODA Rapid Spaceback maakt ruimte heel persoonlijk. We voelen ons namelijk vaak het beste in de ruimte die we zelf hebben gecreëerd. Dankzij veel opties kunt u uw stijlvol gedesignde Rapid Spaceback – dé ideale hatchback – vormgeven, kleuren en gebruiken zoals u wilt. Van mistlamp tot motor: u bepaalt. Daarom is hij net zo makkelijk uw zakelijke auto als die dynamische, multifunctionele gezinsauto. Mooier kan niet.

Thuis achter het stuur

Het voelt een beetje zoals thuis, dit comfortabele interieur van de ŠKODA Rapid. Kies uit de interieur-variaties Active, Comfort, Ambition en het getoonde Elegance. Zwart/beige-, zwart/grijs- en zwart/zwart-combinaties zijn mogelijk, net als chroomdetails, aluminium of zwarte pianolak. Bedien eenvoudig de radio, het MaxiDot-display én uw telefoon met het multifunctionele 3-spaaks stuurwiel. Nog zo’n Simply Clever-oplossing waar SKODA bekend om is. Uw zonnebril bergt u eenvoudig op in de handige houder achter de achteruitkijkspiegel. Uw ŠKODA Rapid blijft netjes!

Martin Schilder

Download hier de laatste brochures:

Rapid

Rapid  Spaceback

Rapid

Rapid Spaceback

ŠKODA Rapid Accessoires en Lifestyle

Achtergrond

Waarom Martin Schilder?

  • Officieel erkend ŠKODA dealer
  • Altijd persoonlijk contact!
  • 80 jaar een familiebedrijf
  • Alles onder één dak
  • 7 vestigingen in Noord-Holland
Martin Schilder gebruikt cookies op haar websites, om de website te analyseren en om het gebruiksgemak te vergroten. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.
Cancel