ŠKODA KODIAQ

Alle informatie over de ŠKODA KODIAQ

Functionaliteit in zijn meest aantrekkelijke vorm. Maak kennis met de nieuwe KODIAQ: de grootste SUV van ŠKODA. Ontworpen voor de stad, maar zeker ook voor de natuur. Zo voel je je thuis op elk terrein. De nieuwe KODIAQ zit boordevol mogelijkheden. Kies bijvoorbeeld tussen vijf of zeven zitplaatsen en omring jezelf met nieuwste innovaties.

De KODIAQ zit vol met ‘Simply Clever’ features. Deze nieuwste innovaties maken het dagelijkse leven net even wat makkelijker. Zo ga je nog comfortabeler op pad. De KODIAQ staat nu in onze showroom, ervaar de nieuwe SUV van ŠKODA tijdens een proefrit.

U rijdt de ŠKODA KODIAQ vanaf: € 30.090,-

Design

De ŠKODA KODIAQ is indrukwekkend. De brede, driedimensionale radiatorgrille valt op door zijn geheel eigen karakter. In combinatie met de smalle, rechtop staande koplampen – optioneel voor het eerst met full-LED technologie – is de eerste grote SUV van ŠKODA een opvallende verschijning op de weg.

Optimaal gebruik van ruimte

De enorme hoeveelheid ruimte is ook een bekende eigenschap van ŠKODA. Met een inhoud van 720 tot 2.065 liter (met de achterstoelen neergeklapt) biedt de vijfpersoons ŠKODA KODIAQ de grootste bagageruimte in deze klasse. Eveneens een primeur voor ŠKODA: optioneel rolt de SUV ook met zeven stoelen van de productielijn.

Interieur: verfijnde innovatie

De nieuwste rijassistentiesystemen staan borg voor maximale veiligheid en comfort. Area View – dat gebruikmaakt van surround-view camera’s met groothoeklenzen vóór, achter en in de buitenspiegels – geven de directe omgeving rondom de auto weer op het scherm in de middenconsole.

Scherpe lijnen

Ook van opzij en achteren is de KODIAQ scherp gelijnd: de portieren zijn atletisch gevormd, terwijl de achterklep hoekige vormen heeft. De achterlichten – standaard met LED-technologie – lichten op in de voor ŠKODA typerende C-vorm.

Download hier de laatste brochures en prijslijsten:

Achtergrond

Waarom Martin Schilder?

  • Officieel erkend ŠKODA dealer
  • Altijd persoonlijk contact!
  • 80 jaar een familiebedrijf
  • Alles onder één dak
  • 6 Vestigingen in Noord-Holland
Martin Schilder gebruikt cookies op haar websites, om de website te analyseren en om het gebruiksgemak te vergroten. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.
Annuleren