ŠKODA Fabia

Alle informatie over de ŠKODA Fabia

De nieuwe ŠKODA Fabia is lekker compact en zijn uiterlijk én weggedrag zijn nog dynamischer. Daarnaast biedt dit nieuwe model nog veel meer, zo is de nieuwe ŠKODA Fabia nog zuiniger en de ruimste in zijn klasse. Zowel in Hatchback als in Combi uitvoering.

U rijdt de ŠKODA Fabia vanaf: € 15.290,-
U rijdt de ŠKODA Fabia Combi vanaf: € 16.890,-

ŠKODA Fabia Hatchback

De nieuwe Fabia heeft een nieuw design met een vastberaden uitstraling én biedt bovendien ook nog eens ruimte voor het hele gezin en alle bagage. Met compleet nieuwe benzine- en dieselmotoren met vermogens van 44-81 kW, goed voor maximaal rijplezier, maar het is wel de zuinigste Fabia ooit. De Fabia Hatchback is te bestellen vanaf € 14.290,-.

Martin Schilder
Martin Schilder

ŠKODA Fabia Combi

De nieuwe ŠKODA Fabia Combi biedt binnen de compacte buitenafmetingen volop ruimte, beschikt over nieuwe assistentiesystemen en innovatieve features voor comfort en infotainment, maar tegelijkertijd ook over nieuwe krachtige en zuinige motoren. De nieuwe ŠKODA Fabia Combi is te bestellen vanaf € 16.090,-.

Het interieur: heel persoonlijk

Het exterieur van de nieuwe ŠKODA Fabia trekt alle aandacht, maar ook het interieur steelt de show. U bent de ontwerper en heeft alle keus om het geheel naar uw smaak in te richten. Zo wordt het interieur heel persoonlijk. Overal in de nieuwe Fabia vind u handige opbergvakjes, slimme houders en meer: opgeruimd staat netjes!

Martin Schilder

Download hier de laatste brochures:

Fabia

Fabia

Fabia Combi

Achtergrond

Waarom Martin Schilder?

  • Officieel erkend ŠKODA dealer
  • Altijd persoonlijk contact!
  • 80 jaar een familiebedrijf
  • Alles onder één dak
  • 6 Vestigingen in Noord-Holland
Martin Schilder gebruikt cookies op haar websites, om de website te analyseren en om het gebruiksgemak te vergroten. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.
Annuleren