ŠKODA Citigo

Alle informatie over de SKODA Citigo

De vernieuwde ŠKODA Citigo is ontworpen voor stadsverkeer. De Citigo is stijlvol, groot in veelzijdigheid en toch compact; dat levert u veel voordelen op. Ontdek het verrassend ruime interieur, de slim te benutten bagage- en opbergruimte en de zuinige motoren. Qua veiligheid bewijzen de 5 sterren in de toonaangevende Euro-NCAP crashtest eigenlijk alles.

U rijdt de nieuwe ŠKODA Citigo al vanaf € 11.790,- of met private lease vanaf €229* per maand.

Nr. 1 in actieve veiligheid

Juist de stad met al dat stop-and-go verkeer en de vele drukke situaties vereist een auto met een vergaand veiligheidssysteem. De Citigo beschermt jou en je passagiers met nieuwe technologieën, naast de standaard essentiële voorzieningen. Volgens de Euro-NCAP (5-sterren) is het de beste auto in z’n klasse qua veiligheid.

Bij een zijdelingse botsing biedt de Citigo de bestuurder en voorpassagier dubbele bescherming. Naast de traditionele airbags worden speciale hoofd- en zij-airbags geactiveerd. Een geruststellende zekerheid, maar voorkomen heeft prioriteit.

Martin Schilder
Martin Schilder

Move & Fun systeem

Facebooken, whatsappen, bellen, sms’en. Allemaal handig en vermakelijk, maar persoonlijk afspreken blijft het leukst. Het Move & Fun-systeem biedt u handsfree bellen, navigatie, radio en boordcomputer in één. Communiceren is zo eenvoudig en veilig, terwijl u linea recta naar uw afspraken binnen of buiten de stad rijdt.

Zicht op alles

Het duidelijke instrumentenpaneel wordt smaakvol verlicht. Bijzonder aan de SKODA Citigo is de boordcomputer, die u bijvoorbeeld digitaal aangeeft wat de koelvloeistoftemperatuur is.

Slimme multimedia-houder

Een tussen uw pedalen gevallen smartphone: niet handig als u aan het rijden bent. In de multimedia-houder van de SKODA Citigo kan een iPod of telefoon veilig en binnen handbereik geplaatst worden.

SKODA Citigo

Download hier de laatste brochures:

Achtergrond

Waarom Martin Schilder?

  • Officieel erkend ŠKODA dealer
  • Altijd persoonlijk contact!
  • 80 jaar een familiebedrijf
  • Alles onder één dak
  • 6 Vestigingen in Noord-Holland
Martin Schilder gebruikt cookies op haar websites, om de website te analyseren en om het gebruiksgemak te vergroten. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.
Annuleren