SEAT Toledo

Alle informatie over de SEAT Toledo

Stijlvolle sedan, betaalbaar comfort. De SEAT Toledo heeft een zeer royale kofferbak met maar liefst 550 liter bagageruimte. Wanneer je de achterbank neerklapt heb je zelfs 1490 liter.
Een nieuwe maatstaf in het segment.

U rijdt de SEAT Toledo vanaf: € 19.400,-

STIJLVOLLE SEDAN

Waar hij ook komt, de nieuwe Toledo trekt bewonderende blikken. Het precieze design van de belijning, de opvallende koplampen, de fraai gevormde achterlichten – het hele plaatje klopt.

ZUINIG AAN DE POMP

Praktisch én zuinig. De Toledo biedt een reeks zeer efficiënte motoren, zoals de 1.6 TDI E-Ecomotive. Deze verbruikt in een combinatierit slechts 3,9 liter bij 100 kilometer, daarmee rijd je 1400 kilometer op één tank. En door zijn relatief lage CO2 uitstoot heb je maar 20% bijtelling.

Martin Schilder
Martin Schilder

KEURIG INTERIEUR

Je voelt het zodra je gaat zitten: dit is een echte auto. Het prachtige beige interieur heeft een keurig verzorgd dashboard en fraaie, stevige bekledingsstoffen. En je geniet ook achterin van volop luxe met handige drankhouders en een extra opening in het midden.

VEILIG OP WEG

De nieuwe Toledo een van de veiligste familie-auto’s op de weg. Zo is hij o.a. uitgerust met airbags aan voor- en zijkant voor zowel bestuurder als passagier, ESC en Anti Blokkeer Systeem. En dankzij de ISOFIX kinderzitbevestiging voor de achterbak zijn ook de kleinste passagiers veilig.

BENCHMARK QUA RUIMTE

De Toledo heeft een zeer royale kofferbak met maar liefst 550 liter bagageruimte. Wanneer je de achterbank neerklapt heb je zelfs 1490 liter – een nieuwe maatstaf in het segment. En omdat de achterklep een volledige opening biedt laad je grote objecten gemakkelijk in en uit. Het gemak van een hatchback met de uitstraling van een sedan.

Martin Schilder

Download hier de laatste brochures:

Achtergrond

Waarom Martin Schilder?

  • Officieel erkend SEAT dealer
  • Altijd persoonlijk contact!
  • 80 jaar een familiebedrijf
  • Alles onder één dak
  • 6 Vestigingen in Noord-Holland
Martin Schilder gebruikt cookies op haar websites, om de website te analyseren en om het gebruiksgemak te vergroten. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.
Annuleren