SEAT Mii

Alle informatie over de SEAT Mii

De SEAT Mii is ontworpen voor het stadsleven. Compact waardoor geen parkeerplek te klein is, maar verrassend ruim. Zuinig, maar supersnel. De Mii bewijst dat compact niet altijd krap betekent. En de strakke lijnen en moderne vormgeving geven hem een dynamische uitstraling!

U rijdt de SEAT Mii vanaf: € 12.150,-

MII, MYSELF AND I

Smaak is persoonlijk. Daarom kun je de Mii configureren in je eigen stijl. Ga je voor een sportieve of een chique uitvoering? En hoe ziet jouw interieur eruit? Voer je styling door in elk detail: van het exterieur van je auto tot de keycover. De Mii is ontworpen voor het stadsleven. Compact waardoor geen parkeerplek te klein is, maar verrassend ruim. En de strakke lijnen en moderne vormgeving geven hem een dynamische uitstraling.

Martin Schilder
Martin Schilder

GROOTS VAN BINNEN

De SEAT Mii bewijst dat compact niet altijd krap betekent. Dankzij de extra lange wielbasis heb je zowel voor- als achterin meer dan genoeg hoofd- en beenruimte. De kofferruimte is met een inhoud van 251 de grootste in zijn klasse. En klap je de achterbank in, dan heb je een verbazingwekkende 951 liter!

De Mii is uitgerust met de meest geavanceerde veiligheidssystemen. ABS verkort je remweg en dankzij de Elektronische Stabiliteits Controle blijf je altijd stabiel op de weg. En je Mii remt automatisch wanneer de Safety Assist obstakels op de weg detecteert. Geen wonder dat hij 5 NCAP sterren kreeg (de hoogste score!).

ZUINIG EN GROEN

Met de energie-efficiënte Ecomotive motoren gaat besparen vanzelf. Je rijdt meer dan 850 km op één tank. En ook je uitstoot is een stuk minder dankzij het slimme Start/Stop systeem die automatisch de motor uitschakelt op de momenten dat dit kan. Stijlvól en zuinig gaat dus prima samen bij de SEAT Mii!

Martin Schilder
Achtergrond

Waarom Martin Schilder?

  • Officieel erkend SEAT dealer
  • Altijd persoonlijk contact!
  • 80 jaar een familiebedrijf
  • Alles onder één dak
  • 6 Vestigingen in Noord-Holland
Martin Schilder gebruikt cookies op haar websites, om de website te analyseren en om het gebruiksgemak te vergroten. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.
Annuleren