SEAT Ateca

Alle informatie over de SEAT Ateca

De nieuwe SEAT Ateca is de perfecte auto in de stedelijke jungle. Alles wat u nodig heeft om het dagelijks leven een beetje onalledaagser te maken vindt u in de SEAT Ateca. Rijden in de stad is nooit meer hetzelfde als u het nieuwe perspectief van de SEAT Ateca heeft ervaren. Nu in onze showrooms, u bent van harte welkom!

U rijdt de nieuwe SEAT Ateca vanaf € 27.700,-

Nu in de showroom: de Ateca FR.

Design

Het design van de Ateca is onmiskenbaar SEAT. Veel elementen, waaronder de trapeziumvormige grille, de dorpels met hun scherpe vormen en de driehoekige lichtelementen zijn bekende trekken van de Leon.

De nieuwe Ateca onderscheid zich in het segment door zijn design, ruimte en innovatieve technologieën.

seat_ateca_5

Optimaal gebruik van ruimte

Met een totale lengte van 4,36 meter biedt de Ateca de meest efficiënte ruimte-indeling in deze klasse. De bagageruimte meet standaard 510 liter of 458 liter in uitvoeringen met vierwielaandrijving. Dankzij het slim ontworpen koetswerk behoort de Ateca tot de lichtste auto’s in deze klasse, met wendbare prestaties als direct gevolg; in de stad en daarbuiten.

Interieur: verfijnd sportief

Het interieur koppelt elegantie aan een sfeer van sportiviteit en het gevoel van solide veiligheid dat door SUV-rijders zo gewaardeerd wordt. De cockpit heeft een horizontale focus en is duidelijk op de bestuurder georiënteerd.

Download hier de laatste brochures van de SEAT Ateca:

Achtergrond

Waarom Martin Schilder?

  • Officieel erkend SEAT dealer
  • Altijd persoonlijk contact!
  • 80 jaar een familiebedrijf
  • Alles onder één dak
  • 6 Vestigingen in Noord-Holland
Martin Schilder gebruikt cookies op haar websites, om de website te analyseren en om het gebruiksgemak te vergroten. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.
Annuleren