SEAT Alhambra

Alle informatie over de SEAT Alhambra

Rijplezier en veiligheid, in alle ruimte! Drie rijen zitplaatsen bieden genoeg ruimte en comfort voor zeven volwassenen. En zo’n groots interieur verdient een royale entree, dus heeft de Alhambra twee automatische schuifdeuren en een grote achterklep. Ontdek de praktische en dynamische SEAT Alhambra.

U rijdt de SEAT Alhambra vanaf: € 43.850,-

DYNAMISCH KARAKTER

De brede, strakke proporties, gestrekte lijnen en spatborden geven de SEAT Alhambra een krachtig en sportief uiterlijk. Iets wat je niet vaak ziet in het MPV-segment. En met zijn pijlvormige motorkap, karakteristieke grille en opvallende bumpers is het duidelijk een echte SEAT.

VERRASSEND GROEN

De Alhambra is verkrijgbaar met een range energie-efficiënte motoren, uitgerust met directe brandstofinjectie en turbo. Neem de 2.0 TDI Ecomotive met 140 pk; hiermee rijd je 20,8 km op 1 liter brandstof. Daarmee is je SEAT Alhambra lekker zuinig, zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties.

Martin Schilder
Martin Schilder

INNOVATIEVE TECHNOLOGIE

Alles is handig aan de Alhambra. Voortaan heeft niemand het nog te warm of te koud dankzij de de climatronic. De parkeerassistent en achteruitrijcamera helpen je zelfs het kleinste plekje te veroveren. En de elektrische schuifdeuren en achterklep zijn ideaal als je even handen tekortkomt.

EASY FOLD-SYSTEEM

Beleef een totaal nieuwe rij-ervaring. Volop entertainment met het mediasysteem met kleurenscherm. De temperatuur is altijd precies goed door de automatische airconditioning. En door de innovatieve SEAT interieurverlichting hangt er altijd een ideale sfeer

MÉÉR DAN RUIM

Noem hem je eigen ruimteschip. Drie rijen zitplaatsen bieden genoeg ruimte en comfort voor zeven volwassenen. Het gigantische panoramisch zonnedak is driemaal groter dan een standaard dakraam. En zo’n groots interieur verdient een royale entree, dus heeft de SEAT Alhambra twee automatische schuifdeuren en een grote achterklep.

Martin Schilder
Achtergrond

Waarom Martin Schilder?

  • Officieel erkend SEAT dealer
  • Altijd persoonlijk contact!
  • 80 jaar een familiebedrijf
  • Alles onder één dak
  • 6 Vestigingen in Noord-Holland
Martin Schilder gebruikt cookies op haar websites, om de website te analyseren en om het gebruiksgemak te vergroten. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.
Annuleren