Martin Schilder Occasions

voor iedereen de perfecte occasion.

Martin Schilder Occasioncentrum Alkmaar

Wij staan bekend om onze scherp geprijsde occasions waarvan de onderhoudshistorie bekend is en de kilometerstand gegarandeerd is.

Standaard aangeboden met geldige APK keuring en mét 6 maanden BOVAG garantie. Wanneer u kiest voor een extra afleverpakket tegen meerprijs, dan wordt de auto voor u klaargemaakt in onze werkplaats om na aflevering minimaal 10.000km of 6 maanden onbezorgd te kunnen rijden.

Een ruim en wisselend centraal aanbod van 150 + occasions vanuit Smaragdweg 8 in Alkmaar, waarin alle automerken en modellen vertegenwoordigd zijn.

Audi Selectie :plus in Alkmaar

Audi Selectie :plus occasions onderscheiden zich op tal van punten. Om te beginnen mag de Audi niet ouder zijn dan 6 jaar en heeft deze minder dan 160.000 kilometer gereden.  Zoekt u een exclusieve en / of specifieke Audi? Graag speuren wij het binnen- en buitenland af.

Bekijk ons actuele aanbod  van Audi’s die voldoen aan de Audi Selectie :plus criteria. U bent van harte welkom in onze Audi vestiging in Alkmaar.

Occasions Haarlem (1e etage)

Bent u op zoek naar een jong gebruikte dealer occasion? Dan bent u bij Martin Schilder in Haarlem aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor tweedehands auto’s van de merken Volkswagen, Audi, SEAT en SKODA waarvan de autohistorie bekend is en de kilometerstand gegarandeerd. Bovendien kennen wij als officiële dealer deze occasions als geen ander.

Een ruim aanbod aan occasions op de 1e etage van onze vestiging aan de Leidsevaart 10 in Haarlem. U bent van harte welkom, wij staan voor u klaar.

Bedrijfswagen Occasions Alkmaar

Ook voor een bedrijfswagen occasion bent u bij ons aan het juiste adres. Vanuit ons Bedrijfswagen occasioncentrum in Alkmaar bieden wij een ruim aanbod van verschillende merken en modellen. Tevens vindt u bij onze vestiging in Alkmaar personenauto occasions van Audi, ŠKODA SEAT en Volkswagen.

Martin Schilder gebruikt cookies op haar websites, om de website te analyseren en om het gebruiksgemak te vergroten. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.
Annuleren