fiat tipo familie 2

De Fiat Tipo

Alle informatie over de Fiat Tipo

Meer dan twintig jaar geleden stopte Fiat met de productie van de Tipo, maar hij is terug. De nieuwe Tipo is volledig vernieuwd.

Tipo is een bekende typenaam. De laatste Fiat die deze naam droeg, was het model waarvan tussen 1988 en 1995 bijna twee miljoen exemplaren zijn verkocht. Dat model werd ook bekroond met de titel ‘Auto van het Jaar 1989’, mede dankzij zijn uitgebreide gebruiksmogelijkheden en de riante interieurruimte bij compacte buitenafmetingen. Dezelfde kwaliteiten kenmerken de nieuwe Tipo. Ervaar de Fiat Tipo-familie bij Martin Schilder.

  • U rijdt de Fiat Tipo Hatchback al vanaf € 19.995,-
  • U rijdt de Fiat Tipo Sedan al vanaf € 20.495,-
  • U rijdt de Fiat Tipo Stationwagon al vanaf € 20.995,-

Typisch Tipo

Ontworpen om te voldoen aan uw wensen Dat is wat wij nu ‘Typisch Tipo’ noemen.

En dat niet alleen de Fiat Tipo is wanneer van de Autobest 2016 verkiezing. De onderscheiding bevestigt de missie van het model: een functionele auto die zoveel mogelijk waar voor zijn geld biedt.

Ruime gezinsauto

De Tipo is berekend op verre reizen en heeft achterin de grootste beenruimte in zijn klasse. De bagageruimte van de hatchback meet 440 liter. Genoeg om alles mee te nemen wat u op reis nodig heeft.

De stationwagon doet hier nog 110 liter bovenop. De 55o liter bagageruimte heeft een lage laaddrempel, zonder kofferbakrand en Magic Cargo Space-systeem met Flip & Fold achterstoelen voor vlakke bagageruimte van 1,80 m (1650 liter).

Interieur

De bestuursplaats biedt volledige controle. Alles zit op de goede plaats: perfect onder handbereik, perfect in het zicht.

Het interieur zit vol slimme oplossingen en handige opbergvakken. Een automatische airconditioning? Een infotainmentsysteem met touchscreen en bedieningstoetsen op het stuurwiel? Gewoon standaard.

Achtergrond

Waarom Martin Schilder?

  • Officieel erkend Fiat dealer
  • Altijd persoonlijk contact!
  • 80 jaar een familiebedrijf
  • Alles onder één dak
  • 6 Vestigingen in Noord-Holland
Martin Schilder gebruikt cookies op haar websites, om de website te analyseren en om het gebruiksgemak te vergroten. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.
Annuleren