Qubo_header

De Fiat Qubo

Alle informatie over de Fiat Qubo

De Fiat Qubo combineert veiligheid en functionaliteit. Het aantal toepassingen is oneindig en het maakt de Qubo de ideale auto voor een gezin. De Qubo is leverbaar met vier zuinige motoren met keuze uit diesel, benzine en aardgas.

U rijdt de Fiat Qubo nu vanaf € 18.595,-

Ontwerp

Design zonder etiketten. De Qubo is meer dan alleen vorm. De Qubo is vooral inhoud. Een auto met originele en speelse lijnen die de compactheid van een hatchback combineert met een laadruimte die je naar hartenlust kunt vullen met alles wat je maar kunt bedenken. En met een design dat in geen enkel hokje past, behalve dat van de Qubo.

Ruimte

Vrije ruimte op 4 wielen. De Qubo biedt plek aan alles en iedereen. Door het neerklappen of inklappen van de achterbank kun je nóg meer ruimte creëren. En als dat niet genoeg is, dan verwijder je gewoon de hele bank. De functionaliteit maakt de Qubo onderscheidend.

Schuifdeuren

Als een van de weinige is de Fiat Qubo voorzien van de schuifdeuren, die weer de nadruk leggen op de multifunctionaliteit die de Qubo biedt. Deze wijze van de portieren openen biedt voordeel bij bepaalde toepassingen.

Download hier de laatste brochures over de Fiat Qubo

Empty tab. Edit page to add content here.
Achtergrond

Waarom Martin Schilder?

  • Officieel erkend Fiat dealer
  • Altijd persoonlijk contact!
  • 80 jaar een familiebedrijf
  • Alles onder één dak
  • 6 Vestigingen in Noord-Holland
Martin Schilder gebruikt cookies op haar websites, om de website te analyseren en om het gebruiksgemak te vergroten. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.
Annuleren