Panda_header

De Fiat Panda

Alle informatie over de Fiat Panda

De nieuwe Fiat Panda heeft een rijke uitrusting gekregen en talrijke technische innovaties. Kies je voor een lage C02 uitstoot en zuinig brandstofverbruik, dan kies je voor de Panda. Het is tijd om je dromen concreet te maken, het is tijd voor de Fiat Panda.

U rijdt de Fiat Panda nu vanaf € 12.195,-

Design

Absoluut comfortabel, ronduit stijlvol. De Panda is een niet te imiteren auto, omdat hij van meet af aan is ontworpen volgens het principe ‘vorm volgt functie’. Hierdoor is de Panda uiterst praktisch, maar toch zo stijlvol vormgegeven. En dat maakt hem ook zo uniek: zijn uiterlijk toont zijn ware karakter.

Interieur

Ruimte voor van alles en nog veel meer. De Panda is ruim, ruimer dan je denkt. De boodschappentassen, je plannen, je kinderen, je koffers, je sportuitrusting, je vrienden: je kunt het zo gek niet bedenken, of het past in je Panda.

Technologie

Minimaal verbruik, maximaal rijplezier. Het Start&Stop systeem dat de motor afzet als je even in het verkeer moet wachten en weer start zodra je wilt wegrijden. De Gear Shift Indicator (GSI) geeft aan wanneer je het beste kunt schakelen.

Blue&Me Tom Tom Live; door een eenvoudige aanraking met je vingers, of door middel van spraaksturing, kun je dankzij de Bluetooth® technologie op het scherm van de TomTom de beschikbare functies oproepen. Zo kun je snel en gemakkelijk je bestemming invoeren of je favoriete muzieknummers beluisteren. Met het optionele hifi-audiosysteem met zes speakers wordt iedere rit in de Panda een geweldige geluidsbeleving.

Download hier de laatste brochures over de Fiat Panda.

Empty tab. Edit page to add content here.
Achtergrond

Waarom Martin Schilder?

  • Officieel erkend Fiat dealer
  • Altijd persoonlijk contact!
  • 80 jaar een familiebedrijf
  • Alles onder één dak
  • 6 Vestigingen in Noord-Holland
Martin Schilder gebruikt cookies op haar websites, om de website te analyseren en om het gebruiksgemak te vergroten. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.
Annuleren