Doblo_header

De Fiat Doblo

Alle informatie over de Fiat Doblo

De nieuwe Doblò biedt volop ruimte voor alles wat je alleen, met zijn tweeën of met het hele gezin wilt ondernemen. Daarnaast onderscheidt de Fiat Doblo zich met zijn nieuwe design en nieuwe stijl. Maar onderhuids heeft hij nog hetzelfde no-nonsense karakter als vanouds. Maak kennis en overtuig jezelf!

U rijdt de Fiat Doblo Combi al vanaf € 19.360,-

Exterieur

Mooi om te zien, heerlijk om in te rijden. Bekijk hem eens goed en bewonder zijn nieuwe stijl: het volledig vernieuwde front met de fraai geïntegreerde koplampen, de nieuwe lichtmetalen velgen, het royale glasoppervlak en de nieuwe achterlichtunits geven hem een unieke uitstraling.

Interieur

Stijlvol vanbuiten en vanbinnen. De frisse stijl van de nieuwe beperkt zich niet tot de buitenkant. Ook het interieur is helemaal up-to-date gebracht met een nieuw ontworpen dashboard en stuurwiel. Daarbij is veel aandacht besteed aan de ergonomie: zo blinkt het instrumentenpaneel uit door zijn intuïtieve bediening en zijn er volop mogelijkheden voor het onder handbereik opbergen van alles wat je onderweg nodig hebt.

Ruimte

Genoeg ruimte voor alles en iedereen. Wat je ook mee wilt nemen, in de nieuwe Doblò past het. Is het niet in de lengte, dan is het wel in de breedte. Zo heeft de nieuwe Doblò een bagagecapaciteit tot wel 3200 liter, en genoeg ruimte voor zeven zitplaatsen.

Download hier de laatste brochures over de Fiat Doblo

Empty tab. Edit page to add content here.
Achtergrond

Waarom Martin Schilder?

  • Officieel erkend Fiat dealer
  • Altijd persoonlijk contact!
  • 80 jaar een familiebedrijf
  • Alles onder één dak
  • 6 Vestigingen in Noord-Holland
Martin Schilder gebruikt cookies op haar websites, om de website te analyseren en om het gebruiksgemak te vergroten. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.
Annuleren