500L_trekking_header_1440x564

De Fiat 500L

Alle informatie over de Fiat 500L

Growing up is cool! Voor sommigen betekent het volwassen worden. Anderen blijven liever jong en houden vast aan hun jeugdigheid en persoonlijkheid. Voor die mensen is er nu de Fiat 500L. Nog groter, nog meer Fiat 500.

U rijdt de Fiat 500L al vanaf € 22.295,-.

500L

Ontworpen voor de wensen van elk gezin. De 500L combineert het karakteristieke uiterlijk van de 500 met extra bescherming en een overvloed aan ruimte. De vrijwel rechtopstaande voorruit en gedeelde voorruitstijl zorgen voor meer leefruimte en een voortreffelijk zicht voor alle inzittenden.

500Living

De verovering van de ruimte. Ondanks zijn zeer ruime interieur, is de 500L Living bijzonder compact. De 20 centimeter extra lengte ten opzichte van de gewone 500L zijn goed voor twee extra zitplaatsen en de grootste bagageruimte uit zijn klasse.

Interieur

De 500L maakt het hele gezin blij. Met zijn zonnige karakter verwelkomt hij iedereen met eersteklas comfort. En een overvloed aan ruimte: dankzij zijn 3,17 m3 aan interieurruimte is er plaats voor alles en iedereen. De brede ‘gordel van glas’ rond het inzittendencompartiment kent nauwelijks dode hoeken en laat een enorme hoeveelheid licht toe tot het in typische 500-stijl uitgevoerde interieur.

Download hier de laatste brochures over de Fiat 500L.

Achtergrond

Waarom Martin Schilder?

  • Officieel erkend Fiat dealer
  • Altijd persoonlijk contact!
  • 80 jaar een familiebedrijf
  • Alles onder één dak
  • 6 Vestigingen in Noord-Holland
Martin Schilder gebruikt cookies op haar websites, om de website te analyseren en om het gebruiksgemak te vergroten. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.
Annuleren