nuova500_header

De Fiat 500

Alle informatie over de Fiat 500

Ook legendes ontwikkelen zich en veranderen. Zoals de 500, de Italiaanse autolegende bij uitstek, die nu niet meer alleen leuk en hip is, maar ook verleidelijk en stoer. Ontdek de stijlvolle maar ook zuinige Fiat 500 en de Fiat 500 Cabrio voor ultiem rijplezier met een open dak.

U rijdt de Fiat 500 al vanaf € 16.295,-

U rijdt de Fiat 500C al vanaf € 19.295,-

Fiat 500

Het vrolijke gezicht van de 500 heeft ondeugende trekjes gekregen. Zijn nieuwe front oogt wat brutaler, dankzij de nieuwe profileringen, de dubbele horizontale sierstrip en de voorbumper met driedimensionale grille. De nieuwe poly-elliptische koplampen lijken je uitdagend aan te kijken en in het donker zelfs een knipoog te geven. De nieuwe cirkelvormige led-dagrijlichten geïnspireerd op de ‘0’ in het 500-logo maken hem al van veraf herkenbaar: nog mooier, nog kordater, nog meer 500.

500C

De achterzijde van de 500C onderscheidt zich door het afgeronde profiel van de cabriokap, waarin de glazen achterruit, het derde remlicht en een subtiele dakspoiler zijn geïntegreerd. Het innovatieve openingsmechanisme maakt het mogelijk de kap met een simpele druk op de knop elektrisch te openen of te sluiten. Als origineel designelement is de kap beschikbaar in drie kleuren: rood, zwart of beige.

Interieur

Het dashboard is volledig nieuw vormgegeven om de nieuwste infotainment-technologie harmonieus te kunnen integreren. De verchroomde details en nieuwe, rondere bedieningselementen zijn echte blikvangers. Minder opvallend, maar wel heel handig zijn het nieuwe dashboardkastje en de nieuwe tunnelconsole met Aux- en USB-aansluiting en een nieuwe, grotere bekerhouder.

Download hier de laatste brochures over de Fiat 500.

Achtergrond

Waarom Martin Schilder?

  • Officieel erkend Fiat dealer
  • Altijd persoonlijk contact!
  • 80 jaar een familiebedrijf
  • Alles onder één dak
  • 6 Vestigingen in Noord-Holland
Martin Schilder gebruikt cookies op haar websites, om de website te analyseren en om het gebruiksgemak te vergroten. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.
Annuleren