Fiat Ducato

Alle informatie over de Fiat Ducato

Een nieuwe generatie lichte bedrijfswagens
De wereld van het lichte transport verandert snel. Efficiency, flexibiliteit en betrouwbaarheid blijven eerste vereisten, maar daarnaast worden ook duurzaamheid, comfort en stijl steeds belangrijker. Op basis van die uitgangspunten is de nieuwe Ducato ontwikkeld, de ideale oplossing voor een wereld die constant in beweging is. Een bedrijfswagen die uitblinkt in wendbaarheid, veiligheid en veelzijdigheid en altijd voor u klaar staat, wat uw transporteisen ook zijn. Met de nieuwe Ducato is uw bedrijf klaar voor de toekomst.

U rijdt de Ducato vanaf € 18.550,-* excl. BTW & BPM.

Uitvoeringen

De Ducato is leverbaar in verschillende uitvoeringen, met diverse wielbasisvarianten, voertuiglengtes en inwendige hoogtes;

  • Bestelwagen
  • Crew cab bestelwagen
  • Pick-up
  • Pick-up met driezijdig kantelbare laadbak

Laadcapaciteit op maat

Er is altijd wel een geschikte Ducato voor u wensen. Zo heeft de bestelwagen maar liefst acht laadruimtevolumes, van 8 tot 18 m³.  Daarnaast heeft de Ducato bestelwagen 3 wielbasisvarianten, 4 voertuiglengtes en 3 inwendige hoogtes.

Heeft u minder laadruimte nodig? Dan is er de crew cab bestelwagen, waar en ruimte is voor maximaal 7 personen.

Kostenbesparing

De Ducato is uitgerust met verschillende technieken om te besparen op de kosten.

Laag brandstofverbruik
De Ducato heeft een gunstig brandstofverbruik, zo verbruikt hij 5,8l/100km met de 130 Multijet II Euro 5+ motor.

Start&Stop
Het Start&Stop-systeem schakelt automatisch de motor uit wanneer de versnellingsbak in de vrijstand wordt gezet bij korte stops in het verkeer.
Alle comfort- en veiligheidsfuncties, zoals de airconditioning, radio of ruitenwissers, blijvengewoon ingeschakeld. Leverbaar bij de 130 en 150 MultiJet.

Gearshift Indicator
Geeft aan welke versnelling moet worden gekozen om zo zuinig mogelijk te rijden.

Multimedia

De Ducato is uitgerust met een autoradio met bluetooth connectiviteit, usb-aansluiting en aux-in. Zo kunt u inkomende gesprekken en sms-berichten regelen, muziek beluisteren rechtstreeks vanaf uw telefoon, zonder van het rijden afgeleid te worden.

Download hier de laatste brochures van de Fiat Ducato:

Achtergrond

Waarom Martin Schilder?

  • Officieel erkend Fiat dealer
  • Altijd persoonlijk contact!
  • 80 jaar een familiebedrijf
  • Alles onder één dak
  • 6 Vestigingen in Noord-Holland
Martin Schilder gebruikt cookies op haar websites, om de website te analyseren en om het gebruiksgemak te vergroten. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.
Annuleren