Audi Q5

Alle informatie over de Audi Q5

De Audi Q5 laat niets aan het toeval over. Deze premium-SUV weet meteen te overtuigen met zijn comfort, stijl en dynamiek. Het is een karaktervolle verschijning met een krachtige aandrijflijn en toonaangevende technologieën. Dat biedt veel mogelijkheden, elke dag weer.

U rijdt de Audi Q5 vanaf € 55.445,-

Strakke en sportieve uitstraling

De Audi Q5 oogt strak en sportief. De plastisch gevormde Singleframe-grille met massieve omlijsting domineert de gestroomlijnde voorkant. Een opvallend golvende en goed zichtbare schouderlijn bepaalt grotendeels het zijaanzicht. De gespierde spatborden verwijzen naar de quattro vierwielaandrijving. De daklijn buigt vroeg af naar beneden. Net zoals aan de voorzijde, sieren horizontale lijnen ook de achterkant, waardoor de auto breed en daadkrachtig overkomt.

Optioneel zijn de achterlichten voorzien van dynamische richtingaanwijzers. De achterklep loopt om de C-stijlen heen, wat een kenmerk is van de Audi Q-modellen. De uitlaten komen uit in het diffusorgedeelte.

U staat centraal, ook als u zit

Het interieur van de nieuwe Audi Q5 is op de bestuurder gericht. Dankzij de langere wielbasis is er extra veel ruimte aan boord. Veel details zijn aan de eigen smaak aan te passen, zoals de bekleding, kleuren en verlichting. Kies bijvoorbeeld voor hoogwaardig leder fijnnappa in een aansprekende tint. Het optionele lichtpakket zorgt voor een bijzondere interieurverlichting. Zelfs de decoratielijsten op het dashboard zijn dan verlicht.

In een oogopslag

Met de optionele Audi virtual cockpit is voorsprong letterlijk zichtbaar. Het volledig digitale instrumentenpaneel bestaat uit een hoge resolutie 12,3-inch display. Dit toont alle voor de bestuurder relevante informatie, van de snelheid via navigatiekaarten tot aan communicatiemeldingen. Daarbij kiest u zelf welke informatie u ziet en in welke vorm. Het grote, slanke 8,3-inch kleurendisplay van de optionele MMI navigatie plus geeft overzichtelijke en eenvoudig te doorgronden menu’s weer.

Achtergrond

Waarom Martin Schilder?

  • Officieel erkend Audi dealer
  • Altijd persoonlijk contact!
  • 80 jaar een familiebedrijf
  • Alles onder één dak
  • 6 Vestigingen in Noord-Holland
Martin Schilder gebruikt cookies op haar websites, om de website te analyseren en om het gebruiksgemak te vergroten. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.
Annuleren