Audi Q3

Alle informatie over de Audi Q3

Audi Q3 is een ware alleskunner. Een auto die sterk, wendbaar en compact is. Maar dit combineert met efficiënt ruimte gebruik. Een karaktervolle auto die past bij een wisselend tempo en meegaat in de hedendaagse mobiliteitsbehoefte. Dat is de Audi Q3.

U rijdt de Audi Q3 vanaf € 39.145,-

Zelfbewust exterieur voor een perfecte indruk

Audi Q3 maakt direct indruk: sterk en sportief, compact en urban. Met onder meer de nieuwe vormgeving van singleframe grille en bumpers.

Maar ook het interieur is opgewaardeerd. Alleen al de elegante accenten zoals de hoogglans afwerking van de ventilatieroosters geven de Audi Q3 meer uitstraling en body.

Audi Q3
Audi Q3

De Audi Q3 is volledig naar wens samenstellen door de diverse uitvoeringen. Kiest men voor de sportieve kant of versterk het design. De keuze is er. Audi Q3 is er in diverse uitvoeringen.

En wat men ook kiest; elke passende uitvoering zorgt voor een exclusieve Audi beleving. Autorijden wordt een zelfbewuste keuze.

Unieke uitrusting met krachtige motoren

Audi Q3 zet zijn vlotte karakter kracht bij door de aantrekkelijke opties. Bijvoorbeeld de BOSE Surround Sound met veertien luidsprekers. Of kies voor een van de nieuwste velgendesigns, LED-koplampen en de elektrisch bedienbare achterklep.

De Audi Q3 motoren zijn krachtig en dynamisch. Versterken het rijplezier, en zijn nog zuiniger dan eerdere versies. De nieuwe Audi Q3 1.4 TFSI CoD ultra is de schoonste benzineversie. Dit door verbruiksverlagende en emissiebeperkende technologieën.

Audi Q3

Download hier de laatste brochures:

Sales hugo
Achtergrond

Waarom Martin Schilder?

  • Officieel erkend Audi dealer
  • Altijd persoonlijk contact!
  • 80 jaar een familiebedrijf
  • Alles onder één dak
  • 6 Vestigingen in Noord-Holland
Martin Schilder gebruikt cookies op haar websites, om de website te analyseren en om het gebruiksgemak te vergroten. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.
Annuleren