Audi A7

Alle informatie over de Audi A7

Audi A7 bezit alles: elegantie van een Limousine, veelzijdigheid van een Avant en de dynamiek van een Coupé. Een ware blikvanger op de weg die grote indruk maakt en sportieve topprestaties levert. Ontdek de bijzonderheid van de Audi A7.

U rijdt de Audi A7 vanaf € 89.315,-

Elegante topklasse met dynamisch geheel

Eerste indruk van de Audi A7 is die van een elegante en hoogwaardige auto. Een prachtige Audi singleframe grille met horizontale chroomspijlen valt meteen op: Breed, laag en kracht uitstralend.

De karakteristieke dynamische lijn wordt over de volledige wagenlengte doorgetrokken. Een mooi samenspel met de dik aangezette dorpels. Voor een sportieve uitstraling en dynamisch geheel.

Audi A7
Audi A7

Nog veiliger rijden met de assistentiesystemen

Audi A7 bezit een adaptive cruise control met stop & go-functie, de verder verbeterde nachtzichtassistent en het veiligheidssysteem Audi pre sense ondersteunen u bij het comfortabel bereiken van uw bestemming.

De Audi side assist en Audi active lane assist werken nauw samen om van rijstrook wisselen nog veiliger te maken. Deze assistentiesystemen maken comfortabel rijden aantoonbaar voor de bestuurder.

Laag stroomverbruik met maximale lichtopbrengst

Audi Matrix LED-koplampen zijn veilig, hebben een laag stroomverbruik en vallen op met een fraai design. Deze lampen verdelen het LED-grootlicht over vele afzonderlijke diodes die samenwerken met lenzen en reflectoren.

Hierdoor is continu sprake van een exacte lichtbundel met een maximale lichtopbrengst.

Audi A7
Sales hugo
Achtergrond

Waarom Martin Schilder?

  • Officieel erkend Audi dealer
  • Altijd persoonlijk contact!
  • 80 jaar een familiebedrijf
  • Alles onder één dak
  • 6 Vestigingen in Noord-Holland
Martin Schilder gebruikt cookies op haar websites, om de website te analyseren en om het gebruiksgemak te vergroten. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.
Annuleren